Espanjan kennelliitto

LINKKI

Bolichera
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.08.2007
Kirjoituksia: 8
Vastauksia: 77

Hei,

Uskoisin, että kasvattajat ovat tarkoittaneet Espanjan Kennelliittoa eli RSCE:tä, joka löytyy webbiosoitteesta:

http://www.rsce.es

Sieltä voisit kysellä tietoja rekisteröidyistä kasvattajista. Toinen paikallinen rotu, mikä voisi sopia sinulle kenties myös hyvin on Bodequero Ratonero Andaluz, joka löytyy linkistä:

http://www.rsce.es/razas/razas_ratonero_bodeguero_1.htm

”Ratikat” ovat muuten todella hauskoja koiria ja niitä on muutamia jo Suomessa, mutta suurin osa taitaa olla ilman papereita.

Jos ostamasi koira rekisteröidään täällä Espanjassa, voit rekisteröidä koiran Suomen kennelliittoon täältä Espanjasta saamallasi rotukirjalla. Ota kuitenkin yhteyttä etukäteen Suomen kennelliittoon; sieltä saat kaikki tarvittavat ohjeet tuontikoira-operaatiota varten.

En tässä yhteydessä ala puhua sinulle hylätyn koiran adoptoimisesta, sillä ilmiselvästi olet näyttelyharrastaja… Niin olin minäkin Suomessa asuessani, mutta nyt ei se käy mielessä lainkaan. Täällä on niin paljon ihastuttavia ja ennen kaikkia kotia vailla olevia koiria tarhat pullollaan, etten ikinä ostaisi täältä koiraa, vaan adoptoisin sellaisen.

En nyt malta olla hyödyntämättä tätä hetkeä ja pyytää sinuakin allekirjoittamaan vetoomuksen koirapuistojen saamiseksi Fuengirolaan. Allekirjoittaminen vie alle minuutin ajastasi ja samalla tuet tärkeää asiaa! Klikkaa itsesi osoitteeseen:

http://www.costaportal.com/fuenperros

Kiitos!