espanjalaiset

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Espanja muuttuu espanjalaiset

LINKKI

mille
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.07.2006
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 632

En enää ajatellut puuttua tähän ihan turhaan keskusteluuun koska tupakoitsijat kuolevat kuitenkin ennen aikojaan ja vaikka eivät itsekkäinä sitä myönnäkään tappavat muitakin siinä sivussa sekä kuormittavat terveydenhuoltojärjestelmää runsaasti enemmän kuin tupakkaveroilla saadaan aikaiseksi. Aivan älytöntä tästä on edes jatkaa väittelyä, vaikka inhimillisesti ottaen hyväksynkin meidän kaikkien heikkoudet, mutta en sitä että niillä tuhotaan muiden elämä. Siis ravintolatyötekijöiden (joilla ei kertakaikkiaan ole useinkaan muuta työpaikkaa mistä vailta ja ravintoloiden asiakkaiden).

Kuitenkin yhdestä asiasta haluiaisin vielä huomattaa. Yli 20:n vuoden kokemuksella Espanjasta en pidä siitä että heitä pidetään muita tyhmempinä. Kyllä valistus uppoaa heihin ihan siinä kuin muihinkin kansallisuuksiin, esim. italialaiset ovat samaa latino-perhettä ja siellä tupakkalain myötä ravintoloiden myynti on vaan kasvanut. Espanjassa esim. liikenteessä valvonta ja valistus on viime vuosina säästänyt monta ihmishenkeä.

Devspainille vielä huomauttaisin, että onhan se ihmeellistä jos siitä 75%:n osuudesta jotka eivät polta eivätkä siten suostu vaarantamaan terveyttään ja eivät nykyisellään maksimaalisesti käytä ko. palveluja, niin kuka ravintoloitsija ei suostu ottamaan tulevaisuudessa heidän rahojaan savuttomassa ympäristössä. Ei sellaista ole.

Vilperi ja knit. ….mites se Jope tuumas ? Oliko se ”mietippä ite”…