Espanjakaan sentään ilmainen ole vaikka joku pitää halpana

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Nuori parikymppinen mies elämänmuutoksen edessä ! Espanjakaan sentään ilmainen ole vaikka joku pitää halpana

LINKKI

freesoul65
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697
vilsu91 kirjoitti:

Minulla on muutama kaveri jotka ramppaavat espanjassa vakituiseen loma-asunnoillaan, heiltä olen kuullut mitä kaikkea voi harrastaa laajamittaisemmin kuin suomessa, nimittäin lähellä sydäntä ovat moottoripyörät ja siellähän ei ajokausi lopu koskaan. Minulla asuu myös vakituisesti 1 suomalainen hyvä ystävä, joten apu ei ole kaukana jos – korjaan KUN jotain apua tarvitsee.

No sittenhän asiat on kunnossa, kun kerta kaveri jeesaa kaikessa. Oikeastaan jäin miettimään miksi ilmoittauduit täällä, koska täällä oikeasti apua huutelevat ne, joilla ei oo niitä kavereita ( ja heille vastaa toiset samanlaiset erakot 🙂 )

Saako kuitenkin olla ude, ja tiedustella että onko työ ja toimeentulo jo mietittynä Espanjassa? Vai kustantaako kaveri sen ja harrastuksetkin? Ajokausi ei tosiaan täällä Suomen räntäsateissa karastuneelta lopu, mutta harrastukset vaativat täälläkin rahaa ihan kuten Suomessakin.