Eroja koossa, hek-hek!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 35 Eroja koossa, hek-hek!

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Olipas pulinaboxi vaipunut alas (en tarkoita sisältöä vaan sijaintia, kun etsin tätä kirjoitellakseni).

Neet on nuo rapujen koot vähän kuin miesten jutut. Mutta jos ovat vikkeliä, niin saattavat pärjätä hyvinkin. Vaan sitten meinaan vain lärpätellä hieman. Kotiin tultua. Meillä oli nimittäin prinsessan kanssa kovinkin hauskaa, mutta kun toinen meistä vain väsyi (noilla nuorilla on turnauskestävyys vähän pienen ravun kokoa), niin nyt meistä on jutteluvaiheessa vielä ja enää vain yksi.

Meillä oli illalla vietossamme vuosipäivä. Syötiin ensin tunnelmallisesti tutussa paikassa (sieltä se alkoi). Sitten mentiin toiseen kuppilaan, missä tavattiin rouvan serkkutytöt ja niistä nuoremman norjalainen poikaystävä. Norski nipotti. Ei-ei tahdo tulla discoon, kun siellä olut maksaa myös elävän musiikin ja ohjelman lisän ja korviinkin pitäisi tuupata tupakan filtterit. Eikä rassukka edes polta. Minä hermostuin ja sanoin, että sitten herra on todella vanha ja menee kotiin, ostaa oluen kaupasta ja kuuntelee radiota. Mokoma turska.

Lähdettiin tyttöjen tullen mukaan. Ensin oltiin discossa, missä neekerit esittivät discoräppiä. Aika yksitoiklkoista ja kovaa (tietenkin). Yleensä siellä on ollut gutaa rautaa, mutta nyt me lähdettiin prinsessan kanssa pois ja jätettiin serkut tylsyyteen sinne. Norski kyyläsi jossakin ulkona. Kuulemma, kun soitteli tyttöystävälleen tiedustelleen kotiinkuljetuksen aikoja, kun ei ollut osannut kokonaan kieltää.

Siirryttiin rouvan kanssa bvanhastaan tunnettuun ja suosimaamme rokkibaariin ja siellä vasta viihdyttiin. Rolling Stones Bar 2 houseband on parhaimmillaan hyvä. Ja tänään siellä oli lisäksi pari enkkua, joiden kanssa ne panivat vielä jamit pystyyn. Wow! Meillä oli kivaa. Lopuksi ne vetelivät CCR:n covereita kuin alkuperäiset ikään ja mä olin haltioissani (prinsessa sanoi, että siks’kun mä olen sen ikäinen, hek-hek). Mutta olivat ne vähän romanttisiakin, joskin Beatlesin tyyliin, mikä hellytti prinsessaa vaikka ei ole sen ikäinen.

Taksilla kotiin ja kyllä minäkin kohta menen ruiskuun ja sitten nukkumaan.

Sitä tässä vaan kummastelen vielä (taas), että miten mun thaivaimoni ei ollenkaan motkota. En ole suinkaan kännissä (kun rouva ei nautiskele, niin en minäkään viitsi ottaa yhteisellä baanalla kekkulia). Et’mutkun kotiin tultua kaadoin konjakin, niin se vain sanoi, että ethän toista sitten enää, kuin se vaan virkistäisi sua ja sitten viivyt valveilla vielä pidempään. Ja kun sanoin, että kait minä kuitenkin toisen vielä teen, mutta en ihan espanjalaisen mittaista, niin ei se sittenkään.

Saahan täällä kait puhua perheasioista?

Kun mun työni ja elämiseni on semmoista, että voin ottaa ja vapaatakin milloin haluan ja valvoa ja elää ja toimia niin kuin haluan eikä tarvitse muuta kuin myös ottaa toinen ihminen ja asiakkaiden aikataulut huomioon, niin onhan tämä helppoa. Vaikka olisi niin ollut ennenkin, vaan ei tälleen. Että toinen joustaa paljon niin kuin minäkin. Entäs te?

Että tämmöisiä pulinoita tänne tällä kertaa. Avoimin mielin ja onnellisena.

Ai rouvia semmoinen kiinnostaa, että jos … eikun sillä on sellaiset nyt. Kyllä me muuten. Mikä ettei semmoisenkin voisi sanoa. Kaikkihan sitä harrastavat. Tai kuulemma eivät kaikki, mutta älkää siitä meille valittako.

Että tälleen tällä kertaa.

Olisikohan sittenkin pitänyt harrastaa itsesensuuria?