erinomaista tietoa!

LINKKI

oleo
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.08.2007
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 284
Old kirjoitti:

Esimerkiksi: Joudut kirjoittamaan rekisteröidylle suomalaiselle asiakkaalle lähettämääsi laskuun kumpaisenkin osapuolen Y-tunnuksen eli veronumeron.
.
.
Jos siis sen vaivan näet ja pystyt lykkäämään laskutustasi yhden tai kahdenkin kvartaalin verran, niin saat saman verran taukoa maksuille. Jos taas pystyt laskuttamaan vain yhden kvartaalin verran vuodessa, olisi todellakin turhauttavaa maksaa omasta sosiaaliturvastaan koko vuoden ajalta.

Kiitos kirjoituksesta! Ja erityisesti sen TIETOPAKETISTA!!
Tämän tapaista tietoa olekin kaivannut, että miten käytännössä asiat hoituu. Tämä antoi miettimistä..kommentoin taas lisää kun tulee mieleen asiaan liittyvää.

Mitenkähän toimisi alussa mainitsemani idea gallerista, jota vuokraisi taiteilijoille näyttelyjä varten. Ja edelleen ideana olisi ensin pääkaupunkiseudulle Suomeen ja sitten sen voisi myöhemmin ”siirtää Espanjaan”. Tai aloittaa siis uudelleen Espanjassa tai miten vaan.
Onko maailmassa ylipäätänsä RIITTÄVÄSTI taiteilijoita, jotka tuon kaltaisia NÄYTTELYTILAA tarvitsisi?

Kysymykseeni osaisi varmaan parhaiten vastata te joilla vastaava yritys on! Mikä on tilanne kentällä, onko tarvetta näyttelytiloille noin realistisesti ajatellen?