Erinomaista, hyvä Marina!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 33 Erinomaista, hyvä Marina!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Ai että olin tuolleenkin purkanut päätäni. Mutta hyvä niin mikäli siitä sitten sait kimmokkeen avautua ja sanoa asiasi avoimesti. Ja minä muuten tykkäsin siitä että puhuit suoraan.

Myös peräpukamista pitää voida keskustella eikä synny keskustelua, jos kaikki ovat siitä samaa mieltä.

Ah, ne lentokoneet … EVVK täältä Thaimaasta myös, vai haluatteko kuulla, että joku hyökkääjä lensi taas tänään talomme yli. Enheräänyt kun olin hereillä jo. Terassin liukuovi oli auki, mutta moskiittoverkolla varustettu ovi kiinni.

”Nähtävästi en osannut kirjoittaa siitä kyllin viihdyttävästi.”

Aluksi huomautan, että tykkään lukea Marinan tekstejä, sillä hän käyttää kieltämme huolitellusti. Taitaa myös oikolukea tekstinsä ja ihan varmaan ajattelee ensin mitä sanoo – oppimista itselleni. Mutta kommentoinnit …

Omalta osaltani voin todeta joskus jättäväni kommentoimatta, jos juttu on asiallinen (hyvin tehty) eikä sisällä viihdettä josta voisi saada kimmokkeen kommenttiin. Saatan silti funtsia, että pitäisikö sanoa jotakin, sillä kirjoittajana tiedän miten tärkeää palautteen saaminen on – olipa se sitten myönteistä tai kielteistä. Kunhan puhutaan. Mutta myös ahkerana lukijana saatan jättää asian silleen toivoen, että joku muu tekisi sen ja seuraava saattaa ajatella …

Marina. Minä en sua ryhdy mäiskimään, mutta antaisin mielelläni muiskun!

Samalla kiitän myös monista aamuista, jolloin olen saanut kauttasi tuulahduksen Suomesta, asiallisen ja viihteettömän ehkä, mutta kuitenkin tuntuman tunnelmiin. Vaikka en ole sitä sanonut eikä ehkä moni muukaan, niin kyllä juttusi perille tulevat ja minä ainakin tykkään. Vähäisemmistäkin kuin Maria Lundin esityksen tunnelmista – joista toivoisin sun edes vähän viitsivän sanoa myöhemmin.

Vaikka en lupaa vieläkään, että vastaisin vaikka lukisinkin ja huomioisin.

Äläkä viitsi ottaa näppylöitä tuosta ystäväni Ivankan iloittelusta tai siitä mahdollisuudesta, että Orkki kehittäisi joitakin salaisia sivustoja suljetuille ryhmille. Satun myöskin vastustelemaan suljettuja osioita samalla kun ymmärrän niiden tarpeen joidenkin vähemmistöjen palvelemiseksi – ja sittenhän ovat poissa silmistämme, eiks’jeh!

Marina, hyvää matkaa Seinäjoelle.
Tavataan sen jälkeen taas!