eri resurssit

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Tässähän voi nyt ottaa huomioon, että Ole on maksullinen ja ei ihan halpakaan aviisi, joka painii ihan eri sarjassa näiden muiden, ilmaisjakelulehtien, kanssa.
Senkin taloudessa varmaan ilmoitukset ovat erittäin tärkeitä.
Ilmaislehdille ne tietenkin ovat elinehto.
Ja kaikki nämä ilmoitukset maksaa näiden lehdessä ilmoittavien yrittäjien asiakas, tietenkin tuotteen hinnassa.
Mikäs siinä, näinhän se kaikkialla menee.
Mä kyllä tunnen itseni äärimmäisen tyhmäksi koska mä en älyllisistä yrityksistäni huolimatta ymmärrä, mikä näissä ilmaislehdissä ja ilmoituksissa, joihin niiden olemassaolo perustuu, oikein ihmisten mieliä häiritsee.
Niitä ei tarvitse edes ottaa käteensä ja silloin henkilökohtainen haitta jää mielipahaan kun kyseisen lehden joutuu silmissään näkemään.
Mutta mulle ja varmaan muillekin jotka sen lehden telineestä poimii on tarjolla kevyttä lukemista n.15 minuutiksi. Ja ilmoituksista on hyötyä tai sitten ei.
Mulle vanhana rannikon ruunana ei yleensä paljoakaan , mutta voisi olettaa , että vähemmän paikkakuntaa tuntevalle , vaikkapa ensimmäistä kertaa täällä lomailevalle , niistä voi olla suurikin hyöty.
Mitään haittaa siitä ,että lehtiä ilmestyy ja on ilmaiseksi tarjolla mä en pysty keksimään.
Mutta tässäkin mä kyllä koitan muistaa, että varmaan suurtakin haittaa on olemassa, mä en vaan omien älyllisten ja mielikuvituksellisten vajavuuksieni takia pysty niitä huomaamaan.