Epsanjaan, kuin Uuno ennen

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Tervehdys kaikille! Epsanjaan, kuin Uuno ennen

LINKKI

Rekki
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.01.2013
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 160

Joopa, syksyllä alkaa testi, lokakuun alusta huhtikuun loppuun Costa Blancalle. Asunto on varattu ja takuuvuokra maksetttu, ettei enää voi perua 8) .

Alunperin suunniteltiin mennä Teneriffalle, Puerto d.d. Cruziin, siihen on kyllä tykästetty. Mitä enemmän mietti, alkoi kiinnostaa mantereen puoli. Saari on loppujen lopuksi pieni, onhan tietenkin Gomera ja Gran Canaria mutta kuitenkin…
Torreviejasta pääsee kauas Eurooppaan jos vaikka vertaa matkaa Helsinki-Utsjoki. Junat, bussit ja auto kulkee joka paikkaan, saarilta pääsee vain lentokoneella, kait laivallakin.

Jos sitten tulee liian kylmä, parissa tunnissa pääsee Kanarian saarille, uskon, että Alicantelta ja Murcialta lentoja riittää sinnekin. Manner-Espanjalta pääsee helposti Suomeen ja halvemmalla kuin saarilta, jos joutuu/saa käydä talvella Suomessa. Korjatkaa, jos olen erehtynyt.

Minä olen aina pitänyt Espanjasta. Yleensä espanjalaiset ovat mukavia, kunhan itse yrittää olla ihmisiksi. Koskaan ei ole annettu väärää laskua tai liian vähän takaisin, kauppojen kassatkin ovat kohteliaita.