EO:sta

LINKKI

Don Paco
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.05.2011
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 16
Make kirjoitti:

Bhajee / Don Paco: Sinut tulee olemaan todella helppo tunnistaa kadulla. Pitkästä nenästä siis.
Tuo “läpinäkyvyystutkimus” mittasi, kuinka helposti kaupungin tietoja on saatavilla. Ne pisteet, joita Fuengirola ON saanut, eivät ole tulleet annetuista vastauksista vaan esimerkiksi siitä, kuinka paljon tietoa saa kaupungin nettisivulta jne. Saamatta jäivät pisteet tiedoista, joita kaupungintalolta EI heille toimitettu. Sellaisista tiedoista, joita EI ole olemassa, ei voi päätellä yhtikäs mitään, koska niitä ei ole. Jos jotain salattavaa olisi ollut, niin mikään ei kait olisi ollut helpompaa kuin tekaistujen tietojen antaminen.

Taidat olla asianajaja. Tarkoitan, että aika hyvin käännetty musta valkoiseksi. Siis todellako niin, että kun ei ole mitään salattavaa, niin silloin salataan, ja päinvastoin?

Bhajeen / Don Pacon puhe on kuin suoraan Fuengirolan sosialistipuolueen facebook-sivulta. Hoh hoijaa. Jos 20 vuoden jälkeen ei ole isompaa ongelmaa, kuin missä kaupunginjohtajan poika on töissä ja kuinka monta virka-autoa kaupungilla on, niin Fuengirolassa taitavat asiat olla todella mallikkaasti. Kaupungintalon jakamissa kalentereissa ei ollut edes Partido Popularin logoa ja ne jaettiin yli puoli vuotta sitten. Miten niitä voi pitää vaalipropagandana?

Sossujen facebook-sivuilla en ole käynyt, en tiedä onko Bhajee.

Suomessa ei taitaisi Oñalla olla enää poliittista uraa tuon poikansa ylipalkkasumplinnan jälkeen. Turhat virka-autot olisi Suomessa ehkä vain otettu pois. Mitä siihen mainoskalenteriin tulee, niin vain täysin sokea ihminen voisi erehtyä luulemaan sitä joksikin muuksi kuin EO:n mainoskampanjatuotteeksi. Ei siinä puolueen logoa tarvita. Ja sama juttu taas: Suomessa nousee kova juttu jostain lautapinosta tai ministerin tekstiviesteistä yhdelle tytönyhupakolle. Täällä La Caudilla kampanjoi veronmaksajien rahoilla ja kansa vain katsoo typerästi hymyillen vierestä.

Voisitko kertoa lisää Oñan expoikaystävästä ja rahan pumppaamisesta hänen johtamalleen televisiolle? FTV on Fuengirolan omistama televisio, joten sen kirstu on kaikkien kaupunkilaisten etu.

No ei todellakaan ole. Se on EO:n mainostelevisio eikä mitään muuta. Sitä on asianmukainen medioiden tasapuolisuutta valvova elin simpauttanut (kai useamman kerran) puuttuvasta tasapuolisuudesta. Ei tulosta.

Jos tuo “jäävuoren huippu” tosiaan on tossa, niin kyllä sulaa noi jäät aivan kuin elokuun aurinkoon olisi jätetty… ja vielä: “ ryöstöjä ei yritetäkään tutkia vaikka uhri tyrkyttäisi itse löytämiään johtolankoja” – ryöstöjen tutkiminen ei kuulu kaupungintalolle vaan Policía Nacionalille, joka on sisäministeriön alainen. Ei siis mitään tekemistä Oñan kanssa, pikemminkin arkkivihollisten. Ja vielä “palvelujen taso vaihtelee”. Buahahahahahahahahahahahahha!!!!!!! Osoittaisitko minulle yhden viraston, mistä tahansa maasta, jossa näin ei olisi. Onkohan niin, Bhajee / Don Paco, että espanjankielentaitosi ja/tai paikallistuntemuksesi ovat pahasti vaillinaisia?

Joo, kieltämättä nyt meni minulla suomalaista systeemiä muistaessani eri poliisien roolit sekaisin. Herää kysymys, mitä se paikallispoliisi oikein tekee, kun en ole kuulutkaan, että jokin ryöstö olis jäänyt tekemättä poliisin toimenpiteiden takia. Kai sellaista tapahtunut on, en vain ole kuullut. Mutta viimeksi tänään klo kahden tienoilla näin ryöstön. Että kovin turvassa ollaan Esperanzan ihmemaassa.

Jos olet nähnyt Oñan Gilin seurassa, niin silloin kehottaisin tarkistamaan lääkitys. On meinaan ollut kuolleena aika monta vuotta tuo Jesús Gil.

Ehkä tarkistat ensin oman lääkityksesi. Kun puhutaan A:n ja B:n tapaamisesta/sista, niin tarkoitetaanko mielestäsi aikaa ennen vai jälkeen B:n kuoleman? No hyvä, sitä minäkin. Gil kuoli syksyllä 04, jolloin Marbella-sikailu oli kuumimmillaan. Juttu rupesi laukeamaan maaliskussa -06

Emilio Rodríguez Menéndez on karannut vankilassa ja piileksii nyt etelä-Amerikassa. Kyseessä on niin suuren luokan rikollinen, että valokuvaa ei suinkaan löytänyt Oña vaan Tele5 eli koko maan kattava televisiokanava. Jos hänet satut tapaamaan, niin ilmoita ihmeessä poliisille 😀

Kummallahan meistä nyt on pahemmin vanhentuneet tiedot? Hänet pidätettiin Buenos Airesissa syksyllä 2008. Ellei häntä sitten ole päästetty uudelleen karkuun.

Hänen rikollisuutensa määrästä en ole saanut oikein selvää. Minulle on espanjan lukeminen vielä aika hidasta. Ehkä voit auttaa minua. Suuren roiston on kyseessä oltava, jos hänen alaisenaan työskenteleminen vv 1997-98 stigmatisoi nuoren asianajajaplantun lopuksi ikäänsä. Kun taas veromaksajien rahoilla rellestäminen ei ole synti eikä mikään.