Entäs sitten?

LINKKI

Tuomo
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 15.07.2006
Kirjoituksia: 57
Vastauksia: 627

”Henkilokohtainen mielipiteeni ja jo hyvan tavankin mukaista on,
etta savuttelua poydassa aloittava tupakoitsija kysyy lahella olevilta,
hairitseeko se muiita. ”

Minusta tupakansavu häiritsee ihan yhtä paljon riippumatta siitä, onko ennen savuttamisen alkamista tehty muodollinen polttolupapyyntö vai ei.

Hyvin varma tapa saada niuhottajan maine on vastata totuudenmukaisesti, että kyllä häiritsee. Muistan vastanneeni näin viime vuosina vain kerran ja kyllä siinä seurasi kaveruussuhteessa pieni jääkausi. Toinen oli saanut ateriansa syötyä ennen minua ja kaiveli heti tulukset esiin.

Eli minä yleensä vastaan, että polta vaan ja yritän keksiä kotain muuta, vaihdan paikkaa tuulen yläpuolelle jos on, tai vaan yksinkertaisesti harrastan sitä passiivista tupakointia.

(Ja selvyyden vyuoksi, tässä välissä: nimenomaan Reflan soppasitsit eivät ole mikään suuri ogelma, niin kauan kuin sää sallii niiden pitämisen niin hyvin ilmastoidussa paikassa. Siellä pärjää oikealla istuinpaikan valinalla, ja vaikkei siinä onnistuisikaan, niin ongelma on vähäinen.)

”Huomaavainen tupakoija” on tuote, jota saa samoista kaupoista kuin ”särkymättömiä leluja” ja ”kaloritonta sokeria”.

(ja ennenkuin joku kysyy että miksi tuo teksti on punaisella, niin vastaan, ettei aavistustakaan. Yritän keksiä, miten saisi mustaksi.) (taisi jotenkin tarttua Elinan viestistä kun siinä oli loppu punaisella. Äh, antaa olla)