Entápä jos oliskin sattunut náin

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 38 uutisia Entápä jos oliskin sattunut náin

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

[/quote]Puuttumatta sen enempää ETA:an kuin kansalaisuuksiinkaan, haluan kuitenkin muistutta, että se SUV:lla körötellyt ja onnettomuuden aiheuttanut apina veti reilusti ylinopeutta ja vieläpä alkoholiksi kutsutun huumausaineen vaikutuksen alaisena. Kyseessä ei siis ollut luonnonmullistus, joten olet pahasti skutsissa puhuessasi jostain ”paskasta tuurista”.

Kyllä kännissä aiheutetuista liikennekuolemista pitäisi ehdottomasti rätkäistä tuomio tappo-murha -asteikon mukaan, eikä millään naurettavalla kuolemantuottamus-nimikkeellä.

Jo pelkästä kännissä ajamisesta, ilman mitään vahingonaiheutustakaan, pitäisi tuomita tiilenpäitä lukemaan joksikin aikaa.
.
.
Vaan xittu joo… varastapa nälkääsi makkara, niin…/quote]

Tulipa mieleeni, että jos olisikin ollut náin:

Suomalainen kaveri istuu kirkonkylän baarissa ja nauttii janoonsa pari olutta (0,5l) lähtee sitten uuden karhealla maasturilla kohti kotia. Tiellá on 80 talvinopeusrajoitus (xittu), maasturin nopeusmittarin neula kipuaa lukemaan 112 km/h ja maasturin kone hyrrää pehmeásti. Tie on märká ja pimeä ja yhtäkkiä maasturi joutuu vesiliirtoon, törmáä sillan kaiteeseen ja lennáhtáá siitä toisella kaistalla törmäten kohdallaan olleeseen linja-autoon, jossa matkustaa 50 somalia kohti vastaanottokeskusta. Linjuri kaatuu, liukuu kyljelláán ja törmáä mottoritien válikaiteeseen sillá seurauksella, ettá 9 somalia kuolee laakista ja loput vammautuvat. Kuljettaja vammautuu vaikeimmin, hän on irakilainen.

Mikä on tuomio tálle apinalle, joka veti reilusti ylinopeutta ja vieläpä alkoholiksi kutsutun huumausaineen vaikutuksen alaisena??? Olenko pahasti skutsissa puhuessani jostain ”paskasta tuurista”.

8) 8) 8)