Ensinnäkin… naamakirja ei

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Ois taas jotain uutta. Ensinnäkin… naamakirja ei

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Ensinnäkin… naamakirja ei tiedä, missä surffaan, koskapa en ole liittynyt naamakirjaan, joten se on siinä mielessä minulle aivan yks ja haley koko himmeli. Minulla ei yksinkertaisesti ole edes aikaa pelleillä joidenkin feissibuukki-”ystävien” kanssa. Minun elämäni on suorassa kontaktissa ihan reaalielämän ihmisiin ja tapaamisiin heidän kanssaan kasvotusten juuri siinä hetkessä.

Naamakirja nyt kuitenkin, ihan ilman minunkin osallistumistani, on aivan kesken pelin mennyt ja muuttanut pelinsääntöjä ja tehnyt monille sitä käyttävälle erinomaista hallaa. Etenkin nuorille, jotka ovat sinne tällänneet itsestään vaikka mitä tietoja ja nyt ne yhtäkkiä onkin ollut nähtävissä niillekin, joiden silmille ne ei edes ole tarkoitettu.

Tuskinpa lehdet nyt sentään niin paljon valheita ovat kirjoittaneet, että asiassa ei minkäänlaista totuuden siementä olisi.

Ja mitä ”uutisten korjaamiseen” tulee, niin niissähän on vain tyrkytetty joitain korjausohjelmia, joilla tsydeemi saataisiin taas pitävämmäksi. Eli p**raistaan sitten vasta kun p**kat ovat jo housuissa.

Ja yumaliste sentään..! Saa kai minullakin olla mielipiteitä noista asioista?

.
.
P.S. Ruutuun räpsyvät mainokset ovat, näin muuten sanottuna, tasan alaposkien välistä.