Enon ploki

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Espanjan kirjoitti:

Siis minä ”latelen mielipiteitäni blogissa” ? Ja mielipiteeni eivät ole perusteltuja? Palautetta blogistani nimenomaan haluankin, en ilkeitä heittoja mainostilasta. Kiitos vaan taas ”rakentavasta” kritiikistä. Olet ilmeisesti yksi niitä hyviä kirjoittajia joilla on perusteltuja mielipiteitä. Onneksi olkoon.

Lukaisinpa minäkin tuon Enon plokin, vaikka en yleensá tuhlaa aikaani tállaiseen. No, mistá sinä Eno olet suuttunut??? Siitäkö, että palaute kirjoittelustasi ei ole ollut sellaista kuin toivoit??? Mutta kuule, ei aina voi voittaa. Ja ainakin minusta tuo plokisi on sellainen ”hiljainen yksinpuhelu”, joka ei ainakaan minussa herátá minkáänlaista intoa kommentoida tai edes jatkaa lukemista. Ollakseen kiinnostava plokissa pitää olla ”jotain”. Ja kerronpa sinulle ihan lohdutukseksi, että minullakin on oma ploki, ollut jo pari vuotta, mutta koskaan en ole sinne mitáän kirjoittanut, koska en usko, että ajatukseni ketáän kiinnostaisivat. 😕 Plokithan ovat tarkoitettu julkisiksi, luettaviksi ja kommentoitaviksi.

Tuolla plokissasi kirjoitat näin: ”Kun vielä vierailin useammallakin ”nuorten kanavalla” kävin usein keskustelua termistä small talk . Monet suomalaiset nuoret sanoivat että sellainen höpö-höpö on turhaa. ”Suomalainen sanoo mitä tarkoittaa ja puhuu vain kun on asiaa!” Olin eri mieltä. Ja nykyisin enemmän kuin koskaan.”

Oletko unohtanut kirjoittamasi, vai muuttanut mieltäsi small talkin suhteen??? Támá sinun reaktiosi orkin lukijoiden kommentteihin on kaukana small talkista, ja sinua edelleen lainaten ”sanoisin että edellä mainitun kuvan syntyyn suurelta osin (ehkä suurin) on juuri tuo ”suomalainen puhuu vain kun on asiaa” -asenne. Sitä kireää pipoa voisi hieman löysätä, ehkä heittää kokonaan pois. Ainakaan täällä Aurinkorannikolla se on suurimman osan vuotta turha päähine.” Millainen pipo sinun päässäsi, Eno hyvä, keikkuu. Kiristääkö kovastikin??? Suosittelen siirtymáän leveälieriseen aurinkohattuun, ei kuumene pää eikä kiristä. Ja jatka plokisi kirjoittamista, ihan varmasti moni sitä mielikseen lukee, eivát kaikki ole ikáviá orkkilaisia. 🙂 🙂