Ennustajan lahja

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Hot
Hot Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

LakuPekka,

Keskustelimme ahkerasti samasta aiheesta Orkissa: http://espanja.org/node/6408 ja olimme silloin kovasti eri mieltä markkinoiden kehittymisestä. En tiedä, mihin viittaat 2006 ennusteellasi, mutta mm. seuraavat tuoreemmat ennusteesi taisivat mennä pahasti metsään:

13.12.2007
”Tässä olisi tarjolla ilmaisia neuvoja vaurastumiselle; investoikaa nyt ja älkää myykö, ellei ole pakko.”

17.12.2007
”Ennustan, että käytettyjen hinnat pysyvät nyt paikoillaan pari vuotta ja uustuotannon hinnat nousevat 5-10 % vuodessa. Se mikä on viime aikoina muuttunut, niin ylihintapyynnöt ovat poistuneet markkinoilta, mikä on minusta tervettä kehitystä. Nyt ollaankin palattu normaaliin kiinteistökauppaan ja hinnoittelemalla tuote oikein kauppa käy edelleen ihan mukavasti.”

26.12.2007
”Britannian ja Irlannin talous näyttää pysyvän vahvana, mikä heijastuu siihen, että heidän valuuttansa pitää pintansa jatkossakin euroon nähden. Edelleen he pitävät Espanjaan edullisena asuinpaikkana asua ja ulkomaisten kiinteistöostajien peruskysyntä on taattu tätä kautta.”

26.12.2007
”Periaatteessa en näe mitään sellaista tekijää, joka romauttaisi markkinat, toki ylihintaiset hintapyynnöt ovat historiaa ja nyt eletään seuraavat pari vuotta tasaisempaa ja normaalia aikaa, kunnes taas lähdetään uuteen nousuun.”