enkelin puhetta

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Angelina kirjoitti:

Olen kovin suruissani tästä keskustelusta. Aihetta jauhaa henkilöt, jotka eivät kyseisestä taudista tunnu tietävän mitään. Vanhatyttö nyt jauhaa aina, on sitten tietoa taikka taitoa, mutta mielipiteitä enemmän kuin normi-ihminen jaksaa sietää.. tai viitsii lukea.
Kultainen, herkkä, kiltti lankoni sairastui Parkinsonin tautiin. Alkuun se ilmeni vapinana, jalan raahaamisena ja muine fyysisine oireineen. Se ei siskoni raukkautta mieheensä vähentänyt, itseasiassa päinvastoin. Vuoden sisällä langostani tuli kärttyinen, vaativa, epäilevä ja erittäin omistushaluinen ja mustasukkainen. Aivan syyttä, sillä siskoni on vaimona mitä kunniallisin, nöyrin ja uskollisin. Herttainen, kiltti ja auttavainen. Aina sitä ollutkin ja avioliittoa jatkunut yli 40 vuotta auvoisissa merkeissä.
Olen erittäin vihainen siitä, että täällä tuomitaan vaimo, joka hakeaa apua ja tukea. Jos avioliitto henkisesti ja fyysisesti menetetty miehen tekojen ja sairauden takia, on luonnollista miettiä tulevaisuutta ja taloudellisia asioita. Niin tekee nyt myös siskoni eikä kukaan häntä siitä kritisoi. Lankoni useat sisarukset jopa auttavat häntä siinä.
Onko tämä oikea foorumi keskustella näistä asioista, sen päätöksen tekee viestin aloittanut henkilö itse. Meillä vastaajilla on kuitenkin omat moraaliset velvoitteemme miettiä mitä vastaamme. Kyllä kunnioitusta täytyy ylläpitää vastatessa nimimerkilläkin, kanssasisaren hätähuutoon!Ei liene kenekään etujen mukaista lisätä hänen tuskaansa…vai saako siitä sitten jonkinlaista tyydytystä itselleen? Eipä ole mukavaa luettavaa muillekaan.
Pidän ”Jerrypuun” Ja ”Vanhantytön” kommentteja mauttomina ja olen niistä todella pahoillani. Osoittaa vain suurta mauttomuutta ja moukkamaisuutta!
Arnoldin kirjoitukset olivat asiallisia….

Voi hyvänen aika. Tämä on tekstiá ihan suoraan yläkerrasta, kirjoittajana enkeli! Mutta kuitenkin, parkinssonin taudista minä olen todennut vain sen, että se on neurologinen lihassairaus. Ja kaikki muu on ollut ihan muuta.
Tietääkseni en ole kirjoittanut sanaakaan sinun kultaisesta, herttaisesta ja kiltistä langostasi sen enempäá kuin sisarestasikaan, joka siis on mitä kunniallisin, nöyrin ja uskollisin. Herttainen, kiltti ja auttavainen, joka on ollut auvoisessa avioliitossa 40 vuotta.

Muistutan sinne yläkertaan, että orkki on vapaa keskustelupalsta. ja miná olen tavallinen syntinen. Joten jos tyyli ei ylákertaa miellytä, niin kirjoitukset voi ohittaa lukematta. Siunausta ! 🙂