Enamorada, Juurela ja Guanche

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat LÖRPÖTTELYLOOTA 2. Enamorada, Juurela ja Guanche

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Wilmariina
Wilmariina Ei kirjautuneena
Liittynyt: 07.03.2008
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 221

Ajattelit sitten alkaa kurkkimaan postiluukusta. Tuisku kuitenkin sanoo ettei sun hampaat näy, joten tulisit nyt esille kokonaisin kasvoin.

Juurelakin jo löysi itsestään kuvan, että voimme vapaasti jutustella niin kuin tosin ennenkin olemme tehneet. Komia poika näkyy olevan.

Guancheen olen pettynyt sun varpaat ja pattipolvet ovat vielä näkemättä. Toi vatsakumpuhan löytyy meiltä jokaiselta vanhemmíten, mutta sulla näyttää olevan rotunapa. Laita ihmeessä se tunninkuvana jo esitelty foto takas tai joku kuva edes. Itse piirtämissäsi kaunistelet hieman ulkomuotoasi ehkäpä tietämättäsi.

Paska päivä tänään. Satanut siis kaiken aikaa ja sättäileenkään ei pääse, joten pipo alkaa kiristään. Kaiken maailman kivistykset sattuvatkin juuri tälle päivälle. Yöllä olen jotenkin venäyttänyt selkäni, että lievää iskiaskipua tuntuu. Luulen, että toi takapuoli ei ole kääntynyt samaan aikaan yläosan kans, joten ristiselässä on jotain niksahtanut. On tainnut niksahtaa päässäkin.

Tässäpä tätä vuodatusta tuli kerrakseen, joten toivon mukaan pääsemme jo huomenna sättiin, kun siskokin saapuu Jyväskylästä.

PS. Unohdin siskonterveiset Tuiskulta, mutta arvasit ettei hän unohda sua koskaan Maide.