EN YLPISTY!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 56 EN YLPISTY!

LINKKI

kirppuli79
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 24.11.2006
Kirjoituksia: 11
Vastauksia: 112
Old kirjoitti:

Minulle on muodostunut aluksi oudoksuva käsitys Kirppulista, joka puhui tänne tullessaan työasioistaan sen verran, että kuvittein nickin takana piilevän mieshahmon, jonka yhdistin työelämän kokemusteni mukaisesti miehenköriläisiin. Siis köriläs nimeltään Kirppuli? Aikamoinen erehdys, jonkamoisia tulee tehtyä myös harhaanjohtavien avatttarien prusteella.

Nyt se sitten kertoo kokkaavansa ”meidän” miehenköriläälle … jne. Ja muutoinkin olen nyttemmin päätellyt, että tuo avoimen onnelliselta vaikuttava tyyppi onkin söötti tyttö – joka nyt vain sattumalta vääntää päivisin jotakin semmoista, mitä olen miehisenä pitänyt.

Avoimuuden ohella olen havainnoinut herkkyyttä, empatiaa ja luovuutta. Ja lisäksi se on ihmisrakas keittiötaidon joko taitaja tai tiedonvälittäjä – joskin tuo viimeinenkin kertomus miehenkörilään ateriasta viittaa siihen, että miehen on siinä huushollissa hyvä olla. Siis kunnon kokki.

Joo, anna vain tulla jauhetusta lihasta, kyllä mä sen klaaraan. Kiitos ennalta!

täällä ihan punastuu..

kyllä mä aika paljon teen itse ruokaa ja kokeilen uusia juttuja.

kun sä OC et oo suomessa vissiin asunu vähään aikaan.. täällä on metallialan työpulan takia vähän homma muuttunut, työkkäri kurssittaa 4kk kurssilla työttömiä miehiä ja NAISIA cnc-koneistajiksi, toisinsanoen tämä pesti on tutummalta nimeltään kappaleenvaihtaja. eli istut koneen vieressä, vaihdat kappaleen, painat nappia ja sama toistuu jopa tuhat kertaa työvuoron aikana.. jooo..

ylpeänä(todellakin!) voin kertoa etten kuulu siihen kastiin, meillä koneistusosasto on niin pieni, vain 8 henkilöä, ettei varsinaisia kappaleenvaihtajan työpaikkoja ole meillä kuin maks. 2.

en ole mitään peruskoulutusta saanut, enkä edes kurssia käynyt, vaan tuo miehenköriläs(koneteknikko) mut alalle houkutteli ja opetti myös. en 4 vuotta sitten ollut nähnyt edes cnc-konetta saati pylväsporakonetta tai sorvia.

nykyään, se olen pääosin minä meitin osastolla kun ohjelmat ja menetelmät suunnittelee ja tekee. meillä on koneistamossa ”etumies” joka pääosin vastaa tuotannosta, mutta me ollaan hänen kanssa eri vuorossa, kun ollaan ainoot ohjelmointitaitoiset koneistajat.

työpäiväni kuluu asetusten laitossa, neuvomisessa ja tietokoneella cam-ohjelmien teossa suunnittelussa. mukavaa työtä silleen, ei tarvi tehä samaa koko ajan.

OC, siellä sen pötkön resepti on LA COCINASSA ja sitä edeltävä viesti on pieni muistutus!