En tieda voiko seuravasta

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Luonto Myrkkyhämähämähäkki En tieda voiko seuravasta

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Jungmanni
Jungmanni Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.06.2012
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 28

En tieda voiko seuravasta olla apua.
Asuessamme Filippiineillä maaseudulla valtameren rannalla, oli meillä paljon sisiliskoja talossa. Nuo sisiliskot söivät hämähäkit ja muut tuhohyönteiset. Se mikä myös oli hyvä oli, että sisiliskot söivät lattialle pudonneet riisit ja näin myös auttoivat pitämään huushollin torakkavapaana.
Kattoparrujen päällä asusteli iso noin 20 cm. pitkä pari kiloa painava sisilisko rodultaan Tuko. Seinillä ja katossa vilisi sisiliskoja. Nukkumaan mennessä piti aina tarkistaa ettei moskiittoverkon alla ollut hämähäkkejä tai muita hyönteisiä. Lattian alla oli pienisilmäinen verkko etteivät merikäärmeet päässeet taloon nousuveden aikana ja laskuveden aikana tavalliset käärmeet. Oven suussa keppi minkä päässä naula silmälasikäärmeitten varalta. Tosin shotgun oli paras käärmeentappaja.

Olen joskus ollut mukana myrkyttämässä laivoissa olleita Afrikasta tulleita cacaobeens lasteja ja uskon, että jos pistät kunnon myrkyt sisälle ja viikko pari poissa kotoa, niin siinä on kotiintullessa speiderit heittäneet hengensä. Ongelma on siinä, että joudut tyhjentämään talon vaatteista, ruokatavaroista jne. Mutta eiköhän sieltä nyt löydy oikein ammattimyrkyttäjiä joilta homma käy helpolla ilman huushollin tyhjentämistä. Tai osta sisilisko. 😉 Hyvää hämähäkin metsästystä !