en taida olla utelias

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Pohjois-Espanja en taida olla utelias

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Ei ole tällä kertaa uteliaisuudesta kyse.Tätä palstaa lukee moni,vaikka harva tänne kirjoittaa mitään.
Jokainen lukee ja käsittää tekstin tavallaan,mutta ilmeisesti onnistuin huonosti siinä ajatuksessani että teksti olisi enemmän yleistä kuin henkilökohtaista.
Jokainen valitsee asuinpaikkansa ihan omien mieltymystensä mukaan ,mutta mulla tuli Suomessa pimeys,kylmyys ja sadekiintiöt täyteen.Enkä pidä itseäni ,ainakaan siinä suhteessa idioottina, jos pidän lämpimämmästä ilmastosta.Saman valinnan on Suomalaisista Espanjan asujista tehnyt suurin osa.
Ehkä kaikki eivät kuitenkaan ole väärässä kun haluavat asua täällä.
Ja kun noita säätiedoituksia tulee melkein joka päivä katsottua,niin näyttää olevan milloin minkäkin väristä alertaa siellä pohjoisrannikolla.Ja sadetta riittää kanssa ihan kiitettävästi.
Siitä olen samaa mieltä että seutu on erittäin kaunista ja siellä on varmaan espanjan paras ruoka,mutta mulle riittää kun mä valitsen vuodenajan jolloin siellä on siedettävä sää ja käyn silloin siellä,turistireissulla.
Tosta Kataloniasta on ihan pakko sanoa sen verran,että Suomessakin jotkut menee ihan vapaaehtoisesti Ahvenanmaalle,voihan Espanjassakin toki viihtyä Kataloniassakin,mutta mua,vaikka olenkin Suomalainen ja asia ei oikeastaan mulle kuulu,nyppii koko sikäläinen systeemi.