En suosittele

LINKKI

devspain
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
uolevi kirjoitti:

En suoraan sanoen oikein noista yhteyksistä mitään ymmärrä, mutta ne oletettavasti ovat langattomia? Jos niin, niin nehän toimivat silloin tietysti vielä tuollaisen kuppilan ulkopuolellakin kadulla vai mitä?

Siis jos oikein viimoiset senttoset meneillään niin eikun istumaan kuppilan ulkopuolelle jalkakäytävän reunalle ja läppäri syliin ja viestiä menemään.

Luulisin saman systeemin toimivan vaikka isossa kerrostalossakin.
Siellähän aina joku saattaa käyttää suojaamatonta langatonta yhteyttä, johon pääsee ilmaiseksi mukaan.

En ole koskaan kokeillut kun en edes omista läppäriä. Mutta jos toimii, niin taidanpa ostaa tuota pikaa itselleni kunnon kannettavan.

Onko siinä järkeä tai paremminkin toimivuutta tuolta kannalta katsottuna?

Ei ole järkeä!

Ensinnäkään en todellakaan suosittele suojaamattoman verkon käyttöä kenellekään.

Toiseksi, kuulutan jälleen, että HYVIIN TAPOIHIN kuluu se, että verkkoa käytetään linjan omistajan tietäen ja hänen luvallan.

Mikäli uolevi, sinä esimerkiksi alat käytämään noita linjoja salaa ja ulkopuolelta käsin, niin meiltä kaikilta pian loppuvat ilmaiset yhteydet kun linjojen tarjoajat hermostuvat ja lopettavat palvelun. Tämän lisäksi baarin omistajalla on kyllä hyvin yksinkertaiset keinot nähdä ketä verkossa on ja sieltä voi tietysti myös heittää konen ”pihalle” lopullisesti siten, että sillä kyseisellä koneella on tuha yrittää samaan verkkoon -enää koskaan!

Edit: Avustan muuten hyvin mielelläni, mikäli joku teistä ilmaisen linjan tarjoajista ei tiedä kuinka luvattoman käyttäjän saa blokattua ikiajoiksi ulos systeemistä!