En pidä jäähyväisistä.

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat IKUISESTI SINUN – PULINABOX 100 En pidä jäähyväisistä.

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä ronkeli
ronkeli Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.01.2007
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 809

En pidä jäähyväisistä. Mutta kun yksi ovi menee kiinni, aina aukeaa toinen tai kolmaskin. Täällä myös.

Kaikella on aikansa, ja pulinaboxi on menettänyt jo aikoja sitten viattomuutensa, sillä sisältöä on valitettavasti puitu muuallakin.

Se ei nyt ole tavatonta, koska jo hyvien ystävien kanssa syntyy joskus kränää, joten miksi ei toisilleen ventovieraiden kesken. Pulinat juuttuvat hampaankoloon etenkin silloin, jos hampaan hermo muutenkin jomottaa.

Jään kuitenkin kaipaamaan vaihetta, jolloin pystyin vaikka työn lomassa naputtelemaan tänne yhtä ja toista puuta-heinää vain viestityksen ilosta. Kerran ihan napautinkin, mutta pyysin myös aidosti anteeksi, sillä johtopäättelyni perustuvat tietenkin vain omaan elämänkäsitykseeni. (Niin-niin, ne kaavat ja periaatteet.)

Olen oppinut täällä paljon asiatietoa ja tutustunut ihastuttaviin persoonallisuuksiin. Kunnioitan ihan jokaisen omaa tyyliä jakaa ajatuksiaan keskenämme. Suomen kieltäkin olen oppinut. Sitä uudempaa tyyliä. (Minä puhun muinaissuomea.) Ja useimmiten täällä on ollut myös hauskaa.

Jahu tituleerasi minua rouva amoriksi… Johtunee toivottavasti vain siitä, kun olen sisarellisesti rohkaissut tätä kivantuntuista kunnon miestä vihdoin aktiivisesti etsimään vierelleen sen Ainoan ja Oikean Naisen.

Mietin tässä nyt juhlallista loppukaneettia, mutta onko tämä nyt ihan oikeasti jäähyväisosio?! Ei kai sentään!
OC:kin on sen verran utelias, ettei hän voi pitää näppejään kurissa kirjoittelemasta Orkkiin. Toivottavasti ei, sillä hänhän on Orkin suola. Monen muun nimeltämainitsemattoman ohella.

Niin että ”hasta luego” myös minun osaltani.