En ole omalla autolla

LINKKI

Raya
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011

En ole omalla autolla Espanjaan vielä porhaltanut, mutta ehkä vuonna 2008 on sitten viimein sen vuoro, kun tutustumme Asturiasiin ja kenties pyöräilemme 300 km Camino del Nortea Santiago de Compostelaan.

Mutta tuhansia kilometrejä on tullut Espanjan itärannikkoa autoiltua ja kaikille olen suositellut matkakohteeksi Valencian seutua.
Olemme olleet liikenteessä aina kesäsesongin ulkopuolella syys-lokakuussa, joulukuussa sekä tammikuussa. Tänä keväänä lähdemme viimeinkin liikkeelle toukukuussa ja palaamme kotiin kesäkuun lopulla -sitten kun jalkapallokausi on päättynyt.

Välimeren rannikko on minun mielestäni ihanaa lomailuseutua, tukikohtamme on sijainnut Gandiassa ja Cullerassa, erittäin edullisesti ja mukavasti.
Lapsille ohjelmaa riittää näännytykseen asti meillä on yleensä kulunut kolme päivää Benidormin Terra Miticassa, kaksi päivää Aqualandiassa, rannat ja uima-altaat ovat olleet kovassa käytössä.
Valenciassa on ihania leikkipaikkoja, Parc d´Gullliver ja Jardines de Realin vieressä oleva leikkipuisto ovat paikkoja tutustua paikallisiin lapsiin.

No olen ehkä vähän jäävi kehumaan Valencian seutua, mutta laajemmaltikin itärannikko on erittäin suositeltavaa lomailuseutua ja ainakin syyskuu on ollut mitä parahin lomailukuukausi.