en minäkään?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä dreamer
dreamer Ei kirjautuneena
Liittynyt: 08.01.2008
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 58

Mitäköhän Pauliina tarkoitit, kun kirjoitit ”…jos emme halua heitä omille reviireillemme”? hmmm. Kuka sanoikaan, että suomalaisilla on huono itsetunto 🙂

Vaikka meitä määrällisesti on ihan kivasti espanjassa, niin suurin osahan meistä on suht. tavallisia pulliaisia, hyvin rajallallisine pääominemme. Ihan samaa en sanoisi venäläisistä, osa varmasti on tavallisia pulliaisia, mutta hekin KULUTTAVAT rahansa aivan erillailla, kun perus Matti ja Maija Meikäläinen… Se on fakta.

Toinen kiva yksityiskohta kirjoituksessasi oli tuo kielitaito vertauksesi. …ovat ihan länsimaalaisia ja puhuvat useita kieliä, mutta ei espanjaa eikä suomea:) Vau!

No se piikittelystä.

Suomikin muuten on pulassa, jos veli venäläinen päättää olla tulematta lomalle suomeen.

Itsellänikin on omat mielipiteeni venäläisistä (5v. päivittäin tekemisissä, niin työssä kuin vapaa-ajallanikin), enkä voi aina vieläkään täysin neutraalisti heihin suhtautua (kiitos sen kotikasvatuksen), mutta niin kauan kun puhutaan tavallisista ihmisistä niin voisin sanoa heidän olevan ihan miellyttäviä ja luotettavia. Toistaiseksi minua ei ole huijannut kuin toinen suomalainen. Tai jos on niin se on ainakin tehty taidokkaasti:)

Venäläisten huono maine turistina.
Oma analyysini aiheesta. Kun ihminen, yhtäkkiä saa maallista mammonaa, niin paljon ettei p***** taivu, voi hyvät käytöstavat helpolla unohtua, olkoon kansallisuus mikä tahansa. Venäläisillä tuo tietenkin vielä korostuu (lyhyehkö aikaväli).
Toinen asia on erilaiset käytöstavat esim. äänenkäyttö, meidän korvissamme he usein ovat kova äänisiä jne. me vain emme ymmärrä mitä he puhuvat. Veikkaan, että jokainen muunmaalainen, kuka kävelee ohi tiettyjen suomalaisten suosimien juottoloiden ohi Fugessa, niin ihmettelevät, mitä eläimiä noi suomalaiset ovat. Siinä meinaan usein hillittykin suomalaisrouva saa seuraavana päivänä hävetä silmät päästään, mitä (TAAS) tuli tehtyä.

Tottahan toki niitä ääripäitä löytyy kaikenmaalaisista, yhtä pölhöä suomalaista vastaan kadulla pitäisi kävellä 50? venäläistä pölhöö vastaan, että oltaisiin prosentuaalisesti tasoissa…

Hyvää kesää kaikille!