En metálico, sí.

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Käteinen raha -suomessa? En metálico, sí.

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
Marjukka kirjoitti:

Käteistä tarvitsen parkkimittariin 😛

Minä en. Fillarin kun voi ripustaa vaikka puuhun. 😛

Käteistä sen sijaan tarvitsen vaikkapa lehtikioskilla, tapas-kahvilassa (sis.tips), taksisuharille (sis.tips), kengänkiilloittajalle, torilla ja hallissa (käteinen kourassa auttaa kummasti tinkimisessä), sekä myös monessa muussa pikkuostoksessa joiden maksaminen rahalla on paljon nopeampaa kuin korttien kanssa pulaaminen.

Marjukka kirjoitti:

Suomi on oikeasti ihan hyvä maa. Ei tarvitse olla (toistaiseksi) ikkunoissa rejaksia.

Juu, ei tarvitse, kun Suomeen ei vielä ole ehditty rehaamaan sellaista määrää romanialaisia ja rullahuulia ja muita nokineniä, että niitä tarvitsisi. Vakuutusyhtiötkään eivät vielä ole heränneet sellaisia vaatimaan, toisin kuin joissain välimerenmaissa.

Mutta se, mitä Suomessa tarvitaan, on miljoonia pipoja ja pirusti pilkkihaalareita.
🙂

Marjukka kirjoitti:

En ymmärrä tätä ainaista Suomen mollaamista Suomipapoilta, jotka kuvittelevat olevansa A-luokan kansalaisia, kun asuminen on siirretty ”lämpöiseen Espanjaan”.

Tiedä sitten noista luokituksista (A,B,C, etc.), mutta pakko myöntää, että kyllähän sitä tuntee olevansa, ja varmasti onkin etuoikeutettu, kun saa asua Espanjassa hyisen Suomen sijaan.

Eihän Espanjaan muuttaminen välttämättä tee ketään voittamattoman onnelliseksi, mutta sanottakoon se jälleen kerran, että kyllä ainakin minä mieluummin itken palmun alla kuin lumihangessa ja/tai räntäsateessa.
8)

Marjukka kirjoitti:

Taitaa olla tekemisen puute, kun päivät pitkät netissä roikutaan ja pää punaisena mietitään, mikä epäkohta Suomesta otetaan käsittelyyn.

Kyllä Espanjallakin on epäkohtansa. Yksi niistä on se, että kaljuuntuvan herrasmiehen kannattaa opetella käyttämään hattua, etenkin tiettyinä vuodenaikoina, tai muuten on aivan kirjaimellisesti pää punaisena.
😉