En mennyt ainakaan halpaan!

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Harrastukset Formula 1 tulee Espanjaan! En mennyt ainakaan halpaan!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
don kirjoitti:

Oc teki ostopäätöksen kirjoitetun tekstin perusteella. )

Eikun kävelin prinsessan kanssa kauppaan ja sanoin, että isopyöräinen automaatti, minkä päälle mahtuu isokokoinen mies niin, että jää takapuolen taakse prinsessan kokoinen istuimen tila. Esittelivät Nouvon ja se koeistuttiin myymälässä. Sitten kysyin prinsessalta, että sininen vaiko punainen.

Täällä saa punaisen mopon mukaansa siltä istumalta, kunhan vain maksaa sen ensin. Sisääntulosta alkaen puolessa tunnissa oli homma valmis, pyörä kilvissä ja huoltomiehen toimesta tarkisteltuna kaikin puolin (hyvää palvelua) kunnossa. Ei kun baanalle ja vasta myöhemmin kotona etsin netistä, mitä oli tullut tehtyä.

Noita on oikeasti täällä liikenteessä todella paljon, joten en voinut kuvitellakaan minkään menevän pieleen. Niin moni ei voi olla väärässä. Ja minulle tuo pyörä on kuitenkin enimmäkseen käyttöesine. Joskin se samalla täyttää monia kakara-aikaisia haaveita. Nyt minullakin on prätkä!

Tämä taas liittyy otsikon formula-aiheeseen siten, että Don Markku tulisi mielellään Tribuna Goliin katsomaan F1 kisoja 13. toukokuuta, mutta kun ei ole ilmeisesti Espanjassa silloin, niin nyt meidän oli pakko puhua mopoista sitten. Että aiheessa pysyttiin, jookos.