En koko tekstiä…

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma suomi on oikeusvaltio En koko tekstiä…

LINKKI

Nimetön Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.01.1970
Kirjoituksia: 232
Vastauksia: 2467
Arnold kirjoitti:

Masennus on todellakin vakava mielen järkkymisen tila, jota sairastava ei usein itsekään sitä masennukseksi tunnista. Jotenkin silti vaikuttaa siltä, että homma on julkisen terveydenhuollon hoitoprosessien alkuunsaattamisen kannalta jäänyt ikuisen suunnittelun ja tunnistamiskeinojen bongailun tasolle.

En koko tekstiä viitsinyt lainata, mutta hyvin pitkälti totta: Esimerkkinä nämä kouluampumiset; ainoa mitä saatiin aikaiseksi oli se, että meidän aivan tavallisten aseidenomistajien, metsästäjien, ampumaharrastajien elämä tehtiin hyvinkin vaikeaksi, mikäli haluaisi uusia kalustoaan tai aloittaa esim. metsästysharrastus. Vanha laki olisi joitakin muutoksia lukuunottamatta toiminut edelleenkin, mikäli sitä olisi poliisien toimesta noudatettu. Esim. tämä toinen koulusurma olisi jäänyt tekemättä.

Mielenterveystyöhön ei riittänyt euroakaan lisää rahaa ennaltaehkäisyyn vaikka eri komiteoita perustettiin asiaa selvittämään.
Nuoret ja vanhat voivat edelleen yhtä huonosti ja vaikka itse älyäisi hakea jotain apua, niin siinähän jonotat puolivuotta tai enemmän! }:)

Nuoret varsinkin ovat imulsiivisia ja ne tarvii sen hoidon heti, eikä kuukausien päästä! Olisi kiva tietää, että kuinka monta itsaria tehdään pelkästään sen vuoksi, että hoitoa et saa edes kohtuullisessa ajassa.
Julkisen terveydenhuollon hoitotasoa on alennettu -90 luvun alusta lähtien ja edes se nousukausi ei tuonut muutoksia parempaan suuntaan. }:)

Samoin kuin nämä ”kukkahattutädit” ovat vielä lisänneet sitä ”ymmärrystä” rikollisia kohtaan, niin tuomiot, mitä nykyään annetaan eivät mitenkään uppoa tavallisen ”Matti ja Maija meikäläisen” tajunnanvirtaan!! }:)