En huomaa laittaa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Suomi voitti En huomaa laittaa

LINKKI

Pintor
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 23.11.2006
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 484

Perdon pintorA, kun sitä ei nyt töppönä huomaa josko asia menisi suoraan sille henkilölle tai jolle se olisi tarkoitettu.

Olen ehkä jotenkin tasapaksu tyyppi mutta osaan rytistelläkkin. Kyllä kävin läpi kolleegan taulut ja Hän pyysi rankimman mukaan arvostelemaan ne. Samat virheet löysin niin kuin joista hän yritti opettaa minua. Suurin virheellinen asia oli kyllä perspektiiveissä tai niitten päähän vaikuttavasta kallistumis efektistä.
Aikoinaan kun taiteilijaystäväni kutsui vierailulle luokseen Sierra Nevadaan, paluu matkalla niitten serpentiini teiden lomassa näin kylän ylhäällä, joka oli mielestäni aivan vinossa. Tuli niin hyvät naurut, että hyvä kun ei oltu rotkossa !

Ja noista Ilja Repinin akatemian käyneistä tai vajaaksi jääneistä, siis loppututkinnon suorittaneista osa ei voi kestää kritiikkiä. Toinen taas kyllä.

Tunnustan, että autoin poikaani vetämällä vahvan viivan Hänen lukioaikaiseen kotitehtävä piirrustukseen Elviksestä. Tuli muuten 10 puntos.

Niin kuin joskus aikaisemmin olen maininnut, että opettelen klassikkojutut, niin sitten kokeilen uutta mistä saan ehkä sen uuden säpinän.

Moikka !