En halua masentaa, mutta

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Kielikoulu Fuengirolaan? En halua masentaa, mutta

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

En halua masentaa, mutta tuskinpa täällä on tilaa pelkästään espanjan kielen opettamiseen keskittyneelle kielikoululle. Espanjaa opetetaan Suomelassa, 10-paikassa, Sofia-opistossa ja lukemattomissa kansainvälisissä kielikouluissa. Täällä ei taida enää olla edes yksityisiä suomalaisia espanjan opettajia, markkinat ovat liian täynnä.

MUTTA sellaisella kielikoululla voisi olla kysyntää, jossa opetettaisiin ruotsia ja suomea. En tiedä, onko yhdenkään kielikoulun opetusohjelmassa näitä kieliä ja koska pohjoismaalaiset ovat iso ryhmä varakkaita turisteja, voisi kysyntää olla ainakin turistisektorilla näiden kielten osaajille ja myös kielenopetukselle sillä perusteella. Ja oppilaat olisivat tietenkin muita kuin suomalaisia.

Ehkä saisit värvättyä itsellesi kumppanin, joka opettaisi ruotsia ja suomea ja itse opettaisit espanjaa, kenties joku vielä englantia ja saksaa sekä tietenkin venäjää, joka on nouseva kieli turismipuolella. Minä uskon, että alkuun pitäisi lähteä tarpeeksi rohkeasti ja täysillä.

Mutta onnea yritykselle joka tapauksessa. Hyvät pärjäävät aina!!