En äänestä

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Muutin pysyvästi ulkomaille vuonna 1998 ja samalla ikäänkuin katkaisin napanuorani entiseen kotimaahani. Siksi en näe myöskään mitään syytä ryhtyä odottamaan sieltä mitään ruokkimistukia tai palveluita osoitettuina minulle saati muille vastaavassa asemassa oleville suomalaisille ulkomailla.

En äänestä suomalaisissa vaaleissa, sillä vähäinenkin ääneni saattaisi vääristää sitä tulosta, johon siellä asuvat ovat oikeutettuja vaikuttamaan.

Ymmärrän hyvin, jos tilapäisesti ulkomailla oleskelevat haluaisivat asumistukea, lapsilisiä, kelan korvauksia ja tukimaksuja tai mitä ikinä siellä siellä halukkaille jaetaankin, mutta ymmärrän yhtä hyvin, miksi niitä olisi hölmöä maksaa.

Enkä todellakaan usko, että nyt vaali-ilmoituksiaan espanjansuomalaisille suuntaavat ehdokkaan tulisivat tosissaan panemaan tikkua ristiin muualla asuvien sosiaaliturvan parantamiseksi.

Vaan olisihan se kiva mutustella rusinoita palmujen katveessa, jos joku meille niitä lähettäisi sieltä Suomesta syödäksemme. Tänne ankeisiin olosuhteisiimme. Voi-voi.