Empresario ¿Eh?

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
Marko76 kirjoitti:

Minulla ei ole kuin tuntipalkkaa… kaikilla mahdollisilla työaika muodoilla… isossa paperitehtaassa, ..metallialan yrityksessä, ..paperisäkki tehtaassa, ..tekstiili alan tehtaassa, välillä pelottavissakin hommissa.. sekä tuotannon että huollon puolella. Palkka ei meinaa paljoakaan jos töissä on mielekästä olla.. Töissä minulla ei ole hetken taukoa.. monta kehitys projektia menossa (Koneiden rakentamista lattaraudasta toimiviksi automaateiksi) sitten vaikeat koneiden korjaukset ja sähköviat ( vaativat kärsivällisyyttä)… ja muut keikat 5- 20 säätöä /pikku korjausta päälle.. tänään tein 16 h päivän ja jos yhteensä alle 2h olin taukoa viettämässä niin tätäkään en sanoisi enään kovin helpoksi työksi.. ja palkka reilusti alle 2t käteen

Suss siunakkoon! Mieshän on ilmiselvää yrittäjäainesta. Nimittäin sen perusteella, että olet aivan oikeasti tottunut työntekoon ja taatusti tiedät, mitä se on. Juuri tuo elämän antama ruoska kun niin monelta yrittäjäksi haaveilevalta puuttuu, kun luulevat, että yrittäminen on vain firman omistamista ja alaisten käskyttämistä; pettyen sitten pahemman kerran, kun huomaavatkin, että ”ai jaa, pitäiskö sitä duuniakin paiskia(?), ja että eikö ny sinne syömäänkään oikein ehtisi(?), olispa ees voileivät taskussa”.

Kun nyt sitten vielä olet toiminut AY- aktiivina ja olet Työsuojelussakin jonkin sortin asiantuntija, niin tuskinpa sinusta aivan xittumaista pomoa tulisi.
=)