Emotionaalinen kriisi

LINKKI

Abso
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.07.2012
Kirjoituksia: 15
Vastauksia: 542

Lopulta en tiedä kiittääkö vai moittia välittäjää, mutta näin se tämän asunnon osto meni.

Otan osaa. Puolision menetys on kova paikka.

Sitten on kyllä muistettava se, että kaikki avioliitot päättyvät. Viimeinen yhteinen pysäkki on joko avioero tai viimeistään kuolema. Voisit oikeastaan olla iloinen siitä, että matka päättyi päätepysäkille.

Tässä henkilöhistoriassa on kaksi erillistä asiaa: puolison menetys ja petolliseksi koettu välittäjä. Ne on syytä työstää erillään toisistaan. Välittäjä ei aiheuttanut kuolemaa. Sen teki syöpä. Syöpä taas iskee joka kolmanteen meistä.

Asuntoja ei pidä ostaa eikä myydä emotionaalisista syistä. Välittäjä ei ole kaveri, vaan palvelun myyjä. Jos ostaa palvelua, tulee sen laatua valvoa.

Oma filosofiani on se, että raha on vain paperia ja talot betonia, puuta ja tiiliä. Niillä ei ole merkitystä, vain ihmisillä on. Taloja myyn ja ostan kulloisenkin tarpeen mukaan. Mieluiten teen kaupat ilman välikäsiä. Oikeuteen en mielelläni vie mitään juttua, joskin oikeussaleissa joutuu istumaan tuon tuostakin. Yksi oikeustapauksistani on kuulema oppikrijassa. Tällä perusteella neuvoni on seuraava: unohda välittäjä. Aurinko paistaa ulkona, ei oikeudessa. Tuomioistuinten oikeudenmukaisuus on sitä ja tätä. Lopputulos on kokemuksen mukaan arpapeliä. Vielä olen merkittävän summan voitolla, joten en miellläni härnää Rouva Fortuunaa uusilla kanteilla.

Unohda välittäjä ja etsi vaikka uusia harrastus. Jooga tai pilates voisi toimia.