Emmää vaan ymmärrä…

LINKKI

pentti52
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.06.2010
Kirjoituksia: 16
Vastauksia: 397

Kyllä minullakin muutto Espanjaan kiehtoo, mutta maltilla.
Olen hankkinut Suomessa hyvän koulutuksen ja sillä on ollut aina käyttöä. Kohtuullisesti olen materiaakin saanut hankituksi. Voisin muuttaa Espanjaan vaikka samantien, mutta kun eläkeikään ei ole enää kovinkan paljon aikaa, en viitsi hötkyillä.
Nuoruudessa seikkailut kiinnosti kovin, mutta onneksi maltti on ollut mukana. Sen verran koulutukseen omia ja yhteiskunnan varoja on tullut uhrattua etten mihinkään seireenilauluihin usko.

Mutta Marko, mikäs siinä jos siltä tuntuu, niin sinä matkustat. Tuossa edellä on paljon tietoa siitä,
mitä menetät, kun Suomen jätät. Eihän tämä suomenniemi kaikkein paras paikka maailmalla ole, mutta eräs parhaita varmasti. Espanjassa on tarjolla ainoastaan sitä aurinkoa ja mukavaa oloa, jos pätäkkää on. Muutoin on tiedossa runsaasti pieniä ja isoja ongelmia ja mahdollisesti pientä palkkaa ja/tai satunnaisia keikkoja.

Yksi vaihtoehto on vahtia/hoitaa suomalasten asuntoja niinkuin eräät tekevät, mutta silläkin alalla on luultavasti paljon tarjokkaita.

En halua olla maalaamassa sen kummemmin piruja seinälle, mutta ihmetettelen tuota muuttamisen intoa. Luultavasti tulet viimeistän vuoden kuluttua takaisin Suomeen ja olet tyytyväinen, että on paikka minne tulla.