Elinkeinoja

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
Kurjoja kirjoitti:

Morjens
Ajattelin kysellä josko arvon palstalaiset jotka onnellisesti? asustelevat Espanjassa vähän kertoisivat kuinka ja millä tulette toimeen siellä Espanjassa. Monihan varmaan tekee töitä ihan normaalisti mutta minkälaisia töitä?
Tässä on ollut jonkin aikaa jo ajatuksia josko tuota elämää alkaisi järjestelemään toiseen malliin, kun tämä eläminen Suomessa kallistuu koko ajan ja on suhteettoman kallista.
Ja tiedossa on että töitähän sieltä varmaan on tod vaikea saada joten ne kommentit voi jättää heti pois.

Suomessa on tottavieköön kallista elää. Mutta onneksi se ei ole köyhien ongelma, köyháthán eläá Suomessa ihan ilmaiseksi eiká tarvi tyóllákään itseäán rasittaa. Täállä on vähán toisin kun ei ole niitá sosiaalisia tulonsiirtoja turvana.

Mutta kyllá táállákin ilman varsinaista palkkatyötá toimeen tulee. Ja palkkatyötá ei ole tarjollakaan, kuten itse tuossa totesit, niin ohitan minákin sen ikáván vaihtoehdon. Ehdotan joitakin keinoja sukupuolta ja ikáá huomioimatta, koska en tiedá oletko mies vai nainen, nuori vai vanha.

1. Voit etsiá varakkaan puolison, joka huolehtii yllápidostasi. Támá on monen toimeentulokeino, etenkin nuorten ja kauniiden naisten. Mutta myös pojille toki löytyy ylläpitäjiá. Ja miehille.

2. Voi ryhtyá dyykkaamaan roskiksia ja myydá sitten tuotteet kirpputorilla.

3. Voi etsiá kuparijohtoa. sitá löytyy kaikkialta, katujen varsilta ja vaikka mistä. Yleensá se on upotettu maahan, joten tarvitset ainakin lapion. Kuparilla on hyvá hinta nykyáän ja tállá alalla on aika paljon jo yrittäjiá, joten varaudu kilpailuun.

4. Kirjoita pahvilappuun: olen sokea ja kuuro espanjalainen ja minulla on kotona 7 lasta. Olen työtön ja leski. Anna rahaa. Ja mene tämän lapun, tai kyltin, kanssa istumaan Mercadonan eteen tai kirkkoaukiolle. Saat rahaa.

5. Malagan láhistóllá on Guadalhorsen pienteollisuusalue. Puhkeudu korkokenkiin ja korsettiin ja láhde kávelylle. Kohta joku ottaa sinut auton kyytiin ja saat rahaa. Tämä sopii pojille ja tytöille ja pojat yleensá tienaa paremmin.

6. Hanki haitari ja opettele soittamaan pátká Metsákukkia. Mene soittamaan suomalaisten ravintoloiden terassille. ota pahvimuki mukaan, saat siihen rahaa.

7. Ryhdy ennustajaksi. Ennustajat tienaavat hyvin ja heillá piisaa asiakkaita. Kun lupaat hyviá asioita voit periá 60 euroa/asiakas. Huonoista ennusteista voit velottaa vain 40 euroa.

Jospa náistä olisi apua. 8)