Elinkaari!

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Velim
Velim Ei kirjautuneena
Liittynyt: 17.07.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 3
odysseus kirjoitti:

Velim kirjoitti:

Osaako kukaan neuvoa, mistä saisin virkatodistuksen, kun isäukkoni asui Los Pacosissa aikoinaan 8 vuotta. Kiitos jo etukäteen.

1) Los Pacos on yksi Fuengirolan kaupunginosista
2) Siis asui välillä Fuengirolassa ja muutti sitten takaisin suomeen?
3) Mitä tällä espanjassa asumisella on virkatodistuksen kanssa tekemistä?
4) Espanjassa ei tunneta käsitettä ”virkatodistus”

Tarvitsetko siis asuinpaikkahistorian, kuolintodistuksen tai jonkun muun todistuksen esimerkiksi perinnönjakoa varten?

Saat suomalaisen virkatodistuksen suomesta mikäli isäsi teki muuttoilmoituksen suomeen (maistraattiin). Mikäli ei tehnyt ja hän oleskeli maassa yli 1/2 vuotta, hän oli täällä ”laittomasti”, joten saat virkatodistuksen (yhä edelleen) suomesta.

[/quote]Vuonna 1974…..1982 hän asui virallisesti Espanjassa ja tältä aikaväliltä täytyy olla virkatodistus tai vastaava paperi, jotta saadaan katkeamaton elinkaari kokonaan, 15 ikävuodesta kuolinhetkeen saakka, jotta voimme muodostaa perikunnan. Saattaahan olla, että Espanjassa on mahd. perillisiä, joista minulla ei ole ole tietoa. Eipä meillä Thaimaassakaan ole mitään virkatodistuksia. On vain ”Tabian baan”, eli talonkirja, josta selviää aika paljon asiaa. On muuten tullut Costa del solilta paljon porukkaa asumaan Thaimaahan viime vuosina. KIITOS teille kaikille, jotka olette vaivautuneet vastaamaan tähän kyselyyni.
ps. sainpa viimein ministeriölta e-mailin siitä, että he ovat vastaanottaneet toimenpide-pyyntöni, (3 viikkoa sitten) ja lähettäneet sen edelleen konsulaattiin Espanjaan.