Eläminen Suomessa :)

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto Mita hyvaa Suomessa Eläminen Suomessa :)

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Elämästä utelias
Elämästä utelias Ei kirjautuneena
Liittynyt: 20.07.2007
Kirjoituksia: 44
Vastauksia: 1076

En koe suurta (jos ollenkaan)huonoa omatuntoa kun lähden vuorotteluvapaalle Espanjaan vuodeksi. Se että tytär lähtee mukaan ja Kela maksaa lapsilisän tyttärestä vielä 10 kk siitä ajasta kun olen Espanjassa.Elatusmaksunkin vielä saan hänen isältä,ei tuota minulle tuskaa ainakaan. Olenhan maksanut veroja ihan riittävästi Suomeen,ja meneehän siitä vv-korvauksestakin Suomeen verot. Sitten aikoinaan kun jään eläkkeelle Suomi vetää vielä välistä Ruotsista saatavasta eläkkeestä. 😉

Onnellinen voi olla missä vaan. Ja tällä hetkellä lähden hakemaan hiukan erilaista elämää Espanjaan. Katson että olen sen jopa ansainnut. Töitä olen koko elämäni tehnyt,ikinä en ole työttymyyskorvausta nostanut. Eli nyt meinaan vv-korvausten myötä hiukan ”ottaa takaisin” liittoon maksettuja rahoja.
Aikoinaan vanhemmat lapset oli eri puolella maailmaa opiskelun/työn puolesta (jopa Espanjassa) Koen että ei ole haittaa nähdä vähän muutakin kun Suomea.

Joku mainitsi aikaisemmin että talvi/pakkaset ei ole häntä varten.Siihen voin yhtyä,en ole ”talvi-ihminen” itsekkään. Jokainen tehköön niin kuin itse katsoo parhaakseen.