elämä on ihmisen parasta aikaa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Kansan ääni elämä on ihmisen parasta aikaa

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Voi näitä onnen ja yltäkylläisyyden aikoja. Meitä osallistuvia ja tiedostavia kansalaisia hemmotellaan Suomen päässä kohta uudella hallituksella , jossa ovat maamme parhaat puolueet. Iltalehden mukaan rkp, vihreät ja viimeisen siunauksen varmistava kd ovat nyt sdp:n ja kykypuolueen lisäksi muodostamassa uutta hallitusta. Nythän on vain ajan kysymys kun vaalilupaukset täytetään ja puute ja kurjuus on Suomessa muisto vain.
Jos olisin kyynikko, kysyisin mikseivät nämä samat tahot edellisten vuosien aikana hallituksessa ollessaan panneet asioita kuntoon. Mutta ei nyt tartuta pikkuseikkoihin koska selvästi voitto vaikeuksista odottaa jo aivan nurkan takana.
Ja eikä tässä vielä kaikki, voi näitä onnen ja yltäkylläisyyden aikoja. Me jotka asumme täällä tai olemme muuten kiinnostuneita Espanjasta, saamme kohta riemua kaksinverroin. Saamme todistaa uudessa kotimaassamme kunnallisvaaleja , joissa toistuu sama ilmiö kuin Suomessa. Asiat kuntoon ja kerralla, kunhan vaalivoitto on ensin lunastettu.
Niinkuin huomaamme , ei elämä ole pelkkää vastoinkäymistä ja tuskaa, turhuudesta puhumattakaan.
Nauttikaamme kaikesta yllämainitusta täysin rinnoin. Seuraavaa showta joudumme odottamaan taas neljä vuotta. Toisaalta eihän se ole pitkä aika kun tietää mitä kaikkea hyvää saamme sitten taas kokea.