Eipä kestä kiitellä, ei

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Harrastukset Benalmadenan jäähalli Eipä kestä kiitellä, ei

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä kris
kris Ei kirjautuneena
Liittynyt: 06.09.2006
Kirjoituksia: 41
Vastauksia: 520

Eipä kestä kiitellä, ei tuosta nyt suurta vaivaa ollut, kuulosti niin hauskalta tuo Aurinkorannikon lätkáliiga-ajatus, vaikka itse en lätkää harrastakaan, edes penkkiurheilijana. Tunnustan sitä paitsi, että yleisen auttamishalun lisäksi soitin hallille myös siksi, että olin itsekin miettinyt sen aukeamista kun olen ajatellut mennä katsomaan uimahallipuolta, vaikka bakteeritarinat kuulostaakin aika hurjilta. Mutta kertokaahan jos saatta látkäkuviot pystyyn, voin sitten tulla hurraamaan matseille uintipulahdusten yhteydessä!

Tietääkö kukaan muuten Torren kunnallisesta uimahallista mitään, sekin kun kuulemma on uusi hieno ja komee? Entä Fugen/Mijasin uimahalleista? Mijas Costalla tossa moottoritien toisella puolella on kai joku halli, siellä olen joskus käynytkin, mutta onko Fugella vielá erikseen omansa ja minkälainen?

Pitäisi päästä kuntoilumielessä uimaan, paikkaan jossa olisi erillinen rata jossa saisi ihan kroolata ilman että lapset hyppii niskaan. Kymmenen vuotta Espanjassa, mutta en edes tiedá onko sellainen kuntouiminen edes teoriassa mahdollista täällä vai pitääkö ilmoittautua johonkin ”seuran jäseneksi” ja osallistua ”tunneille”, ts. johonkin ohjattuun aikuisuintiin jossa treenataan ryhmässä. Ei millään jaksais… Koitan luottaa siihen että klo 15:30 kaikki espanjalaiset sulattaa ruokaansa ja siellä jossain olisi silloin tilaa kauhoa kilsa kroolia menemáán.

Kaupungin kenttien tennisvuorojen jonottaminen Madridissa oli niin járjetöntä, etten ole jaksanut edes alkaa selvitellä, miten uiminen olisi járjestetty täällä. Madridissa ainakin toi ”tunneille” ilmoittautuminen tuntui olevan ainoa vaihtoehtoa, ainakin mun silloisilla aikatauluilla.