eiole, ääni mustaa naamaa vastaan

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 35 eiole, ääni mustaa naamaa vastaan

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Schooner101
Schooner101 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.10.2006
Kirjoituksia: 13
Vastauksia: 229

”On sinulla ainakin jotakin katkeruutta mustia miehiä kohtaan. Se tavallinenko?”

Tavallisesta en tiedä mutta meitä ainakin harmitti lujasti viime talvena kun jonkun päivän Fugen onnelassa vietimme ja Reflassa päivittäisen lonkeromme nautimme niin minuutin välein näitä mustanaamoja tuli niiden rihkamakellojensa ja feikkiaurinkolasiensa kanssa seisomaan viereen kyselemään ostohalukkuttamme.

Nauti siinä sitten lonkustasi kun koko ajan joku mutiainen seisoo vieressä. Torremolinoksen tai Benalmadenan Paseolla näitä oli ihan muutamia mutta Fuge oli kuvatun kaltainen.

Noissa römpöteissäkin oli erilaisia tyyppejä, jotkut eivät olleet asiakaspalvelijoita ensinkään toiset taas ihan jees-heeboja kuten se jonka viime talvena tännekin kuvallisena laitoin.

Sille yhdelle neidolle ihan tiedoksi: promillet on 1.4 kun nyt ajattelin jatkaa pulinaani. Meidän mielestämme Fuge saattaa olla kielitaidottomalle uusavuttomalle espanjankipinän saaneelle loistava paikka kuin joskus takavuosina oli Slussen Tukholmassa kun tuli ns. näytön paikka lähteä oikein ulkomaille duuniin, totuus vaan on erilainen. Kuten jo aiemmin kerroin täällä tällä taajuudella ovat ainoastaan onnistujat, tänne ei kirjoita ne kenellä ei kulje lujaa, täällä on lentäjiä lennonjohtajia harrikkakuskeja porchekuskeja muuten vaan jouten olevia joilla kuitenkin on massi kunnossa. Sitten nämä kenen arvostelukyky piisaa nipsnaps pirkkatuotteisiin saavat täältä uskonvahvistusta elon ihanuudesta fugen lämmössä, ja olemisen ihanuudesta. Ei niistä lähtöä suunnittelevista monikaan kieku oopperaa, eikä ole toimittaja tai mainosguru ihan noin vaan

Sitten tämä tuulihattuosasto alkaa yllyttämään jonkun sossuperheen lähtöä Fugen onnelaan ja mikä typerintä, puhekyvyttömän lapsen kera, vois nyt vaikka ihan pikkasen kaikkein hulluimpia toppuutella.

Edelleenkään ei mielellään kasvoihin, häivyn varmaankin taas taustoihin, intoni loppui jo lähes alkuun syksyn puolella tämän suksisauvahemmon jutuissa, nytkin ehkä kaikki sanottu

Soppaa syön T.K.T:n viitoittamasti sivusta seuraten