Eiku bueno

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Ei tuo recidencian myöntäminen mitenkään huono idea ole. Eikä se ota keneltäkään mitään pois, vaikka toisille antaakin. Minusta on ihan loogista ajatella, että jos ihminen ostaa jostakin kalliin talon, niin pitää hänellä olla oikeus siellä oleskellakin ihan niin paljon kuin itse haluaa. ILman, että vastaan tulee byrokratia ja mahdollisesti jopa jokin rangaistus.

Tämä laki ei vielä ole voimassa, mutta varmasti pian on. Sen verran nopeita ovat Rajoyn hallituksen päätökset. Ja mielenkiintoinen luku nousee muuten el Paisin tástá asiasta kertovasta jutusta. Siinä sanotaan näin: ”En estos momentos, si un extranjero posee unos 2.100 euros al mes y quiere vivir en España sin trabajar, puede pedir un permiso de residencia temporal.”
Tällä hetkellä, jos ulkomaalainen haluaa oleskella espanjassa tekemáttä työtä ja hänellä on noin 2.100 euron kuukausitulo, voi hän pyytää väliaikaista oleskelulupaa. Aika yksiselitteinen, siis alle 2.100 euron ei edes kannata yrittää ja tämä varmaankin sulkee aika suuren joukon esimerkiksi suomalaiisia elákeläisiá ulkopuolelle…Kyllä Espanja nyt tosiaan haluaa heittää köyhät quirit ulos!

Ulkomaalaisjärjestöt ovat jo ehtineet moittia hallitusta eriarvoistamisesta. Ja kun katsoo televisiosta noita häátöihin liittyviä uutisia niin näyttää siltä, että suuri osa häádettävistä on etelä-amerikkalaisia, jotka ovat tulleet nousuaikana Espanjaan paremman elämän toivossa ja joilta nyt ulosmitataan kaikki ja lähetetään kotimaahan iso loppuvelka mukanaan. Kyllä tässä jotain pientä eriarvoisuutta on, mutta se ei ole Espanjan hallituksen vika kuitenkaan. Köyhät ja rikkaat ovat aina olleet ja tulevat olemaan eri kategorioissa.

Tuota häátöjen siirtämistä kahdella vuodella Bankia tietenkin vastustaa ja aika hyvá on minun mielestá herra Pankinjohtajan ehdotus: rakennetaan lisäá asuntoja niin työttömät pääsevát rakennustöihin ja voivat taas ottaa hipoteekkaa ja ostaa oman asunnon. Näin Espanja nousee, sanoo herra Pankinjohtaja. Hipoteekka on taikasana!