Eiköhän

LINKKI

Lumenluoja
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489

asia lähde liikkeelle siitä tosiasiasta, että samaa asuntoa myy useampi välittäjä ja tiedot on saatu jostain muualta kuin oman kuvaamisen ja tutustumisen perusteella? Sellaisiakin välittäjiä on, joilla on ns. omaa hankintaa myyntikohteille – jokuhan ne aina ottaa listoilleen ns. ekaksi. Osoitetta ei kai mainita siitä syystä, että et itse mene ja tee kauppoja suoraan myyjän kanssa.

Ja kai on niin, että välitystoiminta muodostuu sellaiseksi kuin ostajat ovat? Aikaa ei haaskata potentiaalisiin renkaanpotkijoihin vaan potentiaalisiin ostajiin. No mistä nämä sitten erottaisi? Ehkä se on sitten näiden välittäjien ammattitaitoa. Tai se, että renkaanpotkijasta tehdään ostaja?

Paljonko maksaisit ”luottovälittäjän” palvelusta, joka hakisi sinulle asuntoa sinun spekseilläsi niin pitkään että sellainen löytyisi? Miten saisit välittäjän uskomaan, että teet juuri hänen kanssaan kaupat kun asunto löytyy – tekisitkö sopimuksen vai haluatko potkia renkaita? 5% näytti välittäjä ottavan välityspalkkiota kun viimeksi vapailta markkinoilta ostin kiinteistön. 1,5 vuotta välittäjä piti kyseistä kiinteistöä sivuillaan täkynä ennen kun solmittiin kaupat.