eikä tässä vielä kaikki

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Tässä on kouluesimerkki siitä miten nostamalla joku itseasiassa pieni ongelma ajattelukyvyttömän rahvaan tietoisuuteen voidaan unohtaa oikeat ongelmat. Tulee nyt heti mieleen , jos vaikka pysyttäisiin Espanjan päässä, muutama totaalisesti eri luokkaa edustava ongelma . Ja nimenomaan naisiin kohdentuva. Prostituutio , siihen liittyvä äärimmäinen väkivalta, ihmiskauppa , kiristys ja orjuuttaminen koskee satoja tuhansia naisia Espanjassa. Musta silmä kotona ei ole mitään tähän kuvioon verrattuna. Eläviä esimerkkejä , jos sattuu kulkemaan silmät auki , näkee jokaisella poligonolla , pitkin tienvarsia , rajanylityspaikoilla , missä vaan.
Siis jos nyt yleensä liikkuu ja on kykenevä tekemään huomioita elävästä elämästä.
Toinen , vielä useampia , itse asiassa tämän päivän Espanjassa miljoonia naisia koskeva väkivallan muoto on yhteiskunnan , siis vallanpitäjien harjoittama rakenteellinen väkivalta. Miljoonat ihmiset lapsineen ovat ilman toimeentuloa ja perusturvaa.
Tästä aiheesta joutuisi kirjoittamaan enemmänkin jos siihen ryhtyisi. Ne ketkä tietävät , tietävät ja ne jotka eivät , eivät ikinä tule siitä ilmeisesti mitään ymmärtämäänkään.