Eihän se suurimmalle osalle

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Käteinen raha -suomessa? Eihän se suurimmalle osalle

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Eihän se suurimmalle osalle suomalaisista ole ongelma jos nostaa rahansa automaatista. Tietysti on paljon vaikkapa vanhuksia jotka eivät syystä tai toisesta käytä kyseistä palvelua.
Ongelma on siinä, että vaikka Suomi on maailman paras maa, tai juuri siksi, kohta sieltä ei löydä edes sitä automaattiakaan.
Siitä on jo aikaa kun me häivyttiin , nyyh, nyyh, maisemista, ja jo silloin tilanne oli , ainakin Stadissa, surkea. Enkä usko , että yhtään uutta automaattia on asennettu sen jälkeen. Luultavasti päinvastoin.
Taas täällä homssuisessa etelässä. Andaluciassa joka on täkäläistä takamaata ja täällä Fuge ja Mijas nimisissä pienissä käpykylissä on joka puolella pilvin pimein pankkeja ja vielä vielä enemmän automaatteja.
Pankit kilpailevat asiakkaista, jos avaat palkkatilin sua lahjotaan vaikkapa tietokoneella, navigaattorilla , telkkarilla tai jollain vastaavalla.
Palvelumaksut tunnetaan täälläkin , mutta valitsemalla oikein pankkinsa ne ovat siedettäviä.
Siinä pitää olla tarkkana , että käyttää oman pankkiryhmänsä automaattia ja pankkia , muuten alkaa tulla operaatioille hintaa.
Mutta maassa maan tavalla.
Mutta huoli pois, kohtahan me saadaan uutta ajateltavaa ja opittavaa kun euro kaatuu ja saadaan taas rakkaat markat ja pesot takaisin.