Ei yhtään tarvitse ”hävetä”…

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Salousta kokemuksia? Ei yhtään tarvitse ”hävetä”…

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Marina
Marina Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.08.2006
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 321
J-P kirjoitti:

Niin ja tosiaan vasta-alkajia tässä ollaan ja vielä ihan puhtaasti turistina liikenteessä, turistirysissä. Aikaa ja rahaa kun ei oikein ole muuhunkaan. Ja pakkohan se on myöntää että noista reissuista nauttii.

Ei yhtään tarvitse ”hävetä” tai puolustella ns. turistirysissä matkailua. Sellaisissa tässä itsekin olemme etupäässä matkailleet ja nauttineet. Kun varaa valmiin pakettimatkan, on kaikesta huolehdittu. Ei tarvitse muuta kuin mennä ”valmiille” ja nauttia lomastaan.

Eihän ole pakko missään lomakohteessa jämähtää siihen uima-altaan reunalle tai uimarannan aurinkopedille koko ajaksi. Aina on mahdollisuus tutkia paikkoja ja liikkua joko vuokraamalla auton tai käyttämällä julkisia kulkuvälineitä, joita löytyy joka paikasta. Minulla on tapana etukäteen ottaa selville esim. netistä kaikkea mahdollista, googlettamalla löytyy ihmeen paljon tietoa, jopa kulkuvälineiden aikatauluja.

Saloussa kannattaa käydä kerran ajelemassa minijunalla, joka kiertelee pitkin kaupunkia ja käy Port Aventuran porteillakin, jos sinne haluaa mennä. Pysäkkejä on mm. rantakadulla.

Tarragonan vanha kaupunki on kiertelemisen arvoinen. Siellä on historiallisia vanhoja rakennuksia ja tunnelmallisia kapeita kujia (avattaressani tallustelen juuri siellä).

Linja-autoaseman läheltä alkaa La Rambla, jonka alkupuolella on tämä patsas:

La Ramblan loppupäästä on helppo jatkaa vanhaan kaupunkiin.

Kaikenkaikkiaan löytyy paljon katseltavaa, vaikka ”turistirysässä” asuisikin.

Toivottavasti kirjoittelet matkakokemuksistasi tänne Orkkiin ja muutenkin jatkat kirjoittelemistasi. Tervetuloa palstoille!