Ei voi olla taas… Siis

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 2 uutisia Ei voi olla taas… Siis

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Ei voi olla taas… Siis hlvetin hlvetti!

http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/2012/01/1474372/poliisi-kolmesta-surmasta-erittain-ikava-ja-poikkeuksellinen-tapaus

”Poliisi kolmesta surmasta: Erittäin ikävä ja poikkeuksellinen tapaus”

Ikävä kyllä, mutta miten helvetissä poliisi voi sanoa, että poikkeuksellinen tapaus?

Ymmalauta! Tämähän on ”vasta” kuudes tapaus yhdeksän tai kymmenen kuukauden sisällä.

”- Tammikuu 2012: Poliisi epäilee 1970-luvulla syntynyttä miestä vaimonsa sekä kahden lapsensa murhasta. Surmat tapahtuivat Helsingin Laajasalossa.
– Joulukuu 2011: Miehen epäillään surmanneen vaimonsa ja viisi- sekä kahdeksanvuotiaat tyttärensä Vantaan Hakunilassa. Mies on myöntänyt teon.
– Joulukuu 2011: Äidin epäillään surmanneen viiden kuukauden ja kolmen vuoden ikäiset tyttärensä Kouvolassa. Nainen on myöntänyt teon.
– Marraskuu 2011: Tyrnävällä kaksi lasta kuoli omakotitalon tulipalossa. Vakavia vammoja saanut perheenisä tunnusti sytyttäneensä palon.
– Lokakuu 2011: Varkaudessa perheenisä surmasi vaimonsa sekä alle 10-vuotiaan poikansa. Vaimo ja poika kuolivat teräaseen iskuista.
– Huhtikuu 2011: Ikaalisissa perheenisä ampui entisen avovaimonsa, pariskunnan teini-ikäisen pojan ja itsensä.”

Jos luvut suhteuttaa Espanjan väestöön, niin tuohan tarkoittaa, että Espanjassa olisi samana ajanjaksona tapahtunut neljäkymmentä kuusi (46) samanlaista tapausta.

Poikkeuksellinen tapaus Suomessa, joo. Pitäisipä se Suomen jälkilöylyinen poliisikin vaan välillä nassunsa kiinni, eikä aina pyrkisi viisastelemaan ja antamaan puolijauhoisia lausuntoja.
😕
Alkaisivat mieluummin kampanjoimaan väkivallanteoille moninkertaisia linnatuomioita nykytilanteeseen nähden. Espanjan malli, ja silleen.

No, Suomi on Maailma Paras Maa[TM], ja älkää vaan kukaan koskaan lähtekö pois. Lauletaanhan laulussakin, että ”Raukat vain menkööt merteen taa”. Muistaakseni tuo pätkä on maankuulusta ”Kateellisten Laulusta”, säveltänyt Ynjevi Xittulainen.
}:)