Ei varsinaista käyttöä.

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto syyllinen hommiin Ei varsinaista käyttöä.

LINKKI

Vilperi
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 03.01.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 242

Ja jopa pirun huono asekin siihen käyttöön,mutta oikeilla patruunoilla aivan sovelias jopa hirveen asti; tappamista vartenhan ne suunniteltu. Jollain ampumaradalla tai hiekkakuopalla ihan oiva vehje nk. ”leikkimiseen” ja olishan se eräänlainen koriste siellä asekaapissa. 😉 Mutta kuten jo aiemmin kerroin, niin ”hauskanpito” on kiellettyä. }:) Myös näillä reserviläisjärjestöillä olisi jonkinlaista tarvetta näille, mutta se muistaakseni julkaistiin myös tuossa uutisessa.

”Era oli ostettu aikoinaan ”reserviin” jota nyt ei enaa Suomessa tarvita. Ei taatusti ollut puolustusministerin idea ostaa moisia sohloja. Siella oli takuulla ”ammattimiehet” esittelemassa etta nain tehdaan…..”

Tuossa lauseessa tulikin esille oikeastaan kaikki oleellinen! 🙂
Ammattimies/nainen on hyvinkin tulkinnanvarainen käsite. 😛

Taas kun joku järkevä immeinen olisi ajatellut nokkaansa pitemmälle, niin olisi tehty hiljalleen rk62:a varastoon jolloin olisi tuettu kotimaista aseteollisuutta ja jos ylijäämää olisi syntynyt, niin kysyntää länsimarkkinoita myöten olisi hyvällä hinnalla. Rk62 on niittänyt mainetta nimenomaan laadukkuuden kohdalla ja miksi sitä ei ole sitten hyödynnetty kaupankäynnissä on juuri näiden kukkahattutätien/setien ansiota!
Samaten mahdollinen aseen kehitystyö nykyaikaisemmaksi versioksi on mennyt pitkälti jäihin juuri sen takia että asetta ei myydä ulospäin jolloin kehityseurot ovat jääneet saamatta.
Mutta jos ajatuskanta on se että kaikki aseet on pahasta suomessa, niin paljonko luulette esim. jenkkien siitä välittävän tai näiden kahden itäisen naapurin!??

Nk. romuraudalla olisi kuitenkin jonkinverran kysyntää, joten eurot pois sieltä mistä niitä on saatavilla.