Ei taman hallituksen

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä suomenkielinenpalvelutoimisto
suomenkielinenpalvelutoimisto Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.08.2010
Kirjoituksia: 13
Vastauksia: 3381

kikat nain yksiselitteisia ole.

”Siinä sanotaan näin: ”En estos momentos, si un extranjero posee unos 2.100 euros al mes y quiere vivir en España sin trabajar, puede pedir un permiso de residencia temporal.”
Tällä hetkellä, jos ulkomaalainen haluaa oleskella espanjassa tekemáttä työtä ja hänellä on noin 2.100 euron kuukausitulo, voi hän pyytää väliaikaista oleskelulupaa. Aika yksiselitteinen, siis alle 2.100 euron ei edes kannata yrittää ja tämä varmaankin sulkee aika suuren joukon esimerkiksi suomalaiisia elákeläisiá ulkopuolelle…Kyllä Espanja nyt tosiaan haluaa heittää köyhät quirit ulos!”

Extranjeros ei eurooppalaiset jotka kuuluvat EUhun. Nuo tulovaatimukset ovat residencia temporalia varten ulkomaalaisille ei eurooppalaisille.

Eurooppalainen jos ostaa asunnon ei tama hyodyta hanta minkaan vertaa jos ei asunnosta tule vakituista ja henkilo halua vaihtaa tanne verotustaan.

Ei kyseessa ole koyhien guirien ulosheittamisesta vaan houkutella naita mainittuja ryhmia investoimaan taalla.
Tietysti jos maassa talla hetkella on naita mainittuja ilman residencia temporalia olekelevia suurien rahojen liikkuttelijoita voivat he tarttua tahan tarjoukseen ja sita kautta saada valiaikaisen oleskeluluvan tanne.

Ajateltu kiinalaisia ja venalaisia.

Tuo noin 2.100€ per kk asumiseen tarvittava summa koskee niita edella mainittuja jotka talla asunnonostolla nayttaisivat toteen maksu-elamiskelpoisuutensa plus etta heidan pitaisi nayttaa toteen myos nuo edella mainitut vaatimukset ; sairasvakuutus, laakarintodistus, rikosrekisteri omasta tai siita maasta jossa asunut viimeiset 5 vuotta ja pitka ym.ym.

Tama residencia temporal ei siis vaikuta millaan tavalla esim. suomalaisiin joita taas koskee EU saadokset .

http://politica.elpais.com/politica/2012/11/19/actualidad/1353320638_988833.html

http://ccaa.elpais.com/ccaa/2012/11/19/valencia/1353345535_492368.html