Ei täällä ole sellaista

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Kauppojen kortit Ei täällä ole sellaista

LINKKI

kris
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 06.09.2006
Kirjoituksia: 41
Vastauksia: 520

Ei täällä ole sellaista bonuskorttivillitystä kuin Suomessa, varmaan siksi, että markkinoilla on useampikin ketju eikä vain kaksi suurta.

Corte Inglés on ehkä ärhäköin kortintyrkyttäjä, mutta se ei ole bonuskortti vaan ketjun liikkeissä toimiva luottokortti, jolla saa korotonta maksuaikaa. Siitäkin olen pysynyt erossa, ainoa konkreettinen ilo Corte Inglesin kortista olisi minusta ilmainen pysäköinti Malagan tavaratalossa (kai tarvii kyllä jotain ostaa), mutta nyt kun Mijas Costallakin on Corte Inglés niin eipá tule Malagaan asti lähdettyä.

Luottokorteissa on täällä kyllä erilaisia bonusjuttuja, etenkin kun niillä ostaa bensaa. Luottokorttia varten vaan ulkomaalaiselta yleensä pankki vaatii vakuustalletuksia.

Ruokakaupoista mulla on seuraavia mielipiteitä:

Supersolista saa kivasti kaikkia ”ulkomaalaisten juttuja”, joita Espanjassa ei aina ymmärretä. Siis esim. ruukkuyrtteinä vaikka tilliä ja basilikaa, raejuustoa, kaikenlaisia intialaisia tai kiinalaisia kastikkeita, monensorttista näkkileipää ja muuta paikallisesti katsoen kummallista ruokaa. 😉 Hedelmä- ja vihannesvalikoima on laaja ja saa ostaa sen minkä tahtoo, eikä kaikkea ole pakattu muoviin ja ne maistuukin hyviltä.

Mercadonassa pääsee helposti parkkiin ja on kai edullisen maineessa, myönnän etten ole kovin hintatietoinen, pitäisi olla! Ärsyttää kun melkein kaikki vihannekset on pakattu muovikoteloihin ja ostat just sen määrän kuin haluavat myydä, ei voi itse valita. (Taidan syödä enimmäkseen kasviksia…)

LIDL tunnetaan Suomessakin, saman tyyppinen täällä.

Díassa on halpiskaupaksi ihan kivasti valikoimaa, jonot kassalle vaan on pitkät.

Los Bolichesin Supercor on kätevässä paikassa, helppo päästä parkkiin, mutta se on KALLIS. Eilen tuli taas sieltä sellanen lasku, että vannoin pysyväni poissa niiltä nurkilta monta viikkoa…. 🙁 Hedelmät ja vihannekset on siellä tosi kauniin näköisiä, mutta eivät maistu miltään.

Mun suosikki on Arroyon keskustan iso Supersol, mutta tämä ei nyt perustu hintatietoisuuteen, sieltä vaan saa sellaisia juttuja, mitä itse haluan ostaa, löytyy sekä kala- että lihatiski ja parkkeeraaminen on helppoa ja 3-4 aikaan siellä ei ole ketään, joten jonotella ei tarvi.