Ei syytä huoleen

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
an_ja kirjoitti:

Hei!
Ollaan tulossa muutaman kuukauden päästä Fuengirolaan perheemme sekä ystäväperheemme kanssa. Kuukauden reissu espanjaan on ollut suuri haave ja nyt se näyttää toteutuvan. Nyt on alkanu jo pientä ressiä pukkaan koska tuntuu ettei oikeestaan tiedä mitään kaupungista eikä siitä mitä kaikkea pitäisi ottaa huomioon.
Elikkä siis, me ollaan vuokrattu asunto ns. fuengirolan keskustan ”linnan” puolemmaisesta päästä, joka on kuulemma espanjalaisaluetta. Osaako kukaan kertoa tarkemmin, että millaista seutua se on? Kuinka suomalainen sopeutuu espanjalaisalueelle jossa ei ole muita suomalaisia? Ja onko jotain mitä kannattaa ottaa huomioon jo nyt tai varsinkin siellä olellessa? Meillä on molemmilla perheissämme aika pienet lapset.

Stressi pois-siihen ei ole mitään syytä. Ja tehán tulette ESPANJAAN, tottakai Espanjassa on espanjalaisalueita-itse asiassa kaikki alueet Espanjan valtion sisällä ovat espanjalaisalueita. Joillakin vain sattumoisin asuu suomalaisia. Ja niin myös Fuengirolan kaupungin linnan puoleisessa páässä. En usko, että Fuengirolassa on yhtään aluetta, jossa ei asuisi suomalaisia, ruotsalaisia, norjalaisia tai brittejä.

Omasta mielestäni tuo linnan pää on mukavaa aluetta, siellä on vanhaa asutusta ja vakituisia asukkaita toisin kuin lomaslummissa Los Bolichesissa. Pääsette näkemään vilauksen oikeasta Espanjasta eikä pelkästáän suomalaista láhiötä eläkeläisineen. Hyvä valinta!! Ja espanjalaiset tunnetusti tykkää lapsista, heitá ei lasten leikki häiritse toisin kuin äreitä suomalaisvanhuksia, joita siis asuu siellä Bolichesissa, toisessa päässä kaupunkia. Voitte siis rentoutua ja antaa lasten nauttia lomastaan.

Ja lähellä on meri ja kaikki kivat paikat lasten kanssa. Esimerkiksi Fuengirolan erinomainen eláintarha on juuri tuolla alueella, samoin elokuvateattereita, kauppoja, kivoja kahvipaikkoja, leikkipuistoja jne.

Santiago mainitsi moskeijan. Moskeija on muslimien kirkko ja tasan yhtá pelottava kuin oma kirkkomme tai Fuengirolan katolinen kirkko, joka on myös alueen reunalla. Sitákáän ei tarvitse kavahtaa-muslimit ovat ihan yhtä mukavia ja hyviá ihmisiä kuin me suomalaisetkin. Ja totta puhuen, suomalaisista saattaa olla enemmän harmia, onneksi ette asu suomikuppiloiden naapurissa.

Toivotan mukavaa lomaa ja toivottavasti sää suosii teitä!! Talvi saattaa olla aika oikukas.