ei sitten

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Sitä tulee täällä Espanjassa luonne suurpiirteisemmäksi kuin Suomessa. Johtuisiko siitä , että mulla oli muistissa toi 2 miljoonaa romanialaista? Mutta paljon niitä täällä on. Osa on kylläkin suorittanut strategisen vetäytymisen muualle kun työtilanne täällä on mikä on.
Mutta suomalaisten lukumäärään. Oikeasta lukumäärästä mulla ainakaan ei ole mitään tietoa , tuskin kenelläkään. Mutta kyllähän tänne tulee talveksi ihan oikeasti huomattavan paljon suomalaisia. Nämä talviasukkaat vaan eivät näy missään tilastoissa , koska täällä ollaan vähin äänin turististatuksella ja ei kirjauduta asukkaaksi minnekään. Vielä vähemmän tällä porukalla on tarvetta hommata residenciaa koska kumminkin Suomi on se oikea ja varsinainen koti-ja asuinmaa.
Ja mikäs siinä, täkäläiselle paikalliselle talouselämälle talvituristit , suomalaiset siinä joukossa ovat oikeasti hyvin tärkeitä. Varsinainen turistisesonkihan, josta täällä pitkälti eletään loppuu viimeistään syyskuuhun. Muutenkin suurin osa talvehtijoista ovat eläkeläisiä jotka hoitavat itse asiansa ja ovat täkäläisittäin kohtuullisen suurituloisia. Ja suomalaisista ei ole yleensä ongelmia missään muodossa.