ei se ihan noin mene

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
vanhatyttö Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
kojo kirjoitti:

vanhatyttö kirjoitti:
”Maanantaina 20.12.2010 klo 18.30 on suunnitteilla hiljainen mielenilmaus Torremolinoksen ayuntamienton edessá támán tapauksen takia. Osallistujat tuovat kynttilän murhattujen eläinten muistoksi ja tarkoitus on herättää ihmisten huomio siihen, miten viattomia eláimiä voidaan kohdella ”sivistysvaltiossa”. Myös suomalaiset voivat ottaa osaa mielenimaukseen !!!!! Jos siiná on mukana ulkomaalaisia niin ehká se saa sitten enemmán huomiota ja tehoa.”

Hyvä että eläimistä pidetään huolta.
Entä Espanjan lukuisten kotiväkivallan uhrien muistaminen? Espanjassa hakataan ja murhataan jatkuvasti naisia ja jopa lapsia. Kun elämä työttömyyden ym. syiden takia kurjistuu, nyrkki heiluu yhä herkemmin.
KUKA NÄILLE UHREILLE JÄRJESTÄÄ MUISTOTILAISUUKSIA ?

Etpä taida Kojo kovin paljon espanjan uutisia seurata? Kyllä náitä kotiväkivallan uhreja muistetaan, oikeastaan joka kerta kun jotain sattuu niin kyseisessá kylässä tai kaupunginosassa kaupunki itse járjestää hiljaisen hetken tai jopa surujan uhrien muistoksi.

Ja sitápaitsi Espanjassa EI HAKATA EIKÄ MURHATA NAISIA JATKUVASTI. Táhán páiváán mennessá on kuollut 83 naista. Suunta on kyllákin nouseva, ehká juuri yhteiskunnan ongelmien takia: vuonna 2007 71, 2008=84, 2009=68. Noin puolet surmatuista naisista on ulkomaalaisia-kárjessá etelá-amerikkalaiset. Ja nyt viimeisin uhri Aurinkorannikolla oli kiinalainen, jonka aviomies puukotti Guadalhorsen poligonolla kuoliaaksi. Jos ajatellaan surmattuja naisia suhteutettuna koko maan vákilukuun, 47 miljoonaa, niin naisiin kohdistuvaa vákivaltaa voidaan pitäá ihan marginaalisena. meillá rakkaassa koti-suomessamme on suhde huomattavasti suurempi eli Suomessa naisia tapetaan suhteessa paljon enemmán kuin Espanjassa. Normaaleja ”akanpieksámisiá” ei suomessa edes tilastoida.

Lapsia Espanjassa ei pahoinpidellá ollenkaan samaan tahtiin kuin Suomessa. Lapset ovat suojeltuja ja varjeltuja, ja jopa lainsáádántó kohtelee lapsia huomattavasti paremmin kuin meillá. Suomessahan lapsen raiskaamisesta tai vaikkapa pikkuvauvan pahoinpitelystá ei saa kuin pienet sakot, táállá asia on ihan toisin.

Joten yritetáán parantaa viattomien luontokappaleiden elámáá. Valitettavan monet ihmiset eivát vielá osaa ajatella, ettá eláimetkin tuntevat kipua.